Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cSuwwi

senior tag

válasz WaterWave #55 üzenetére

Adhatok útmutatást, ami segíthet.
    Először is csinálj egy ssh kulcsot ha még nincs. Ez azért kell, hogy a github tudjon hitelesíteni és ne kelljen kézzel mindig jelszót beírni. Automatizálásnál ez alap.
    A githubon az options alatt megkeresed és beállítod. A kulcsgenerálásra ott a leírásuk: [link] A generált kulcs publikus részét kell megadni a githubnál a privát csak nálad, sose adod ki senkinek. Ne legyen jelszava a kulcsodnak, csak akkor fog magától menni.

A githubon a repo amit csináltál kiírja mit kell bekalapálni a nasodon terminálon, hogy fel tudd tölteni a repot a távoli tárhelyre. git init, ... A masterről mainra átnevezés felesleges.
    Utána ha kézzel lefuttatod a git pusht akkor meg kell jelennie a fájloknak a github repodban.

Automatizálni úgy tudod, hogy a scripted végére beírod az utolsó sort az adott könyvtárnál git push és amikor lefut a scripted akkor fogja feltolni a fájlokat is nem kell külön időzíteni a scripted megcsinálja.
    Fontos hogy annak az usernek a homejába tedd a privát kulcsot akivel fut a scripted mert akkor találja meg. Itt is egy gyorstalpaló, ami segíthet: [link]

Örülnék ha sikerülne ezt megoldani, neked is jobb hogy nem terhelnek botok, nekünk is mert stabilabb lesz. Én sweet-el használom, végülis megoldottam a scriptem átírásával, kb. 30 adó hiányzik a 114-ből, de azok nagy része is érdektelen külföldi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés