- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
válasz
junkpod #2193 üzenetére
1. Ha egy kicsit utána olvastál volna akkor tudnád, hogy a V3-nak a GPS-e net nélkül nagyon kevés embernek működött normálisan!
Látom te leragadtál a mobilnetnél, de arra már ismételten nem jutott energiád, hogy utána nézz, hogy egyes havi előfizetéses díjcsomagosoknak és feltöltőkártyásoknak nincs mobilnetjük alapból.
Mint nekem sem. Sőt az én díjcsomagomhoz nem is lehet rendelni (pár forint a perc díjam. Valamit valamiért.) De nem is vagyok rászorulva, mert ahol járok mindenhol van wifi, (Otthon, étterem, bevásárlóközpont...stb.) kivéve a kocsiban, de ott nem netezek, mert vezetek. De szinte minden mai munkahelyen van wifi is. Pl. az autószerelőmnek sem kell mobilnet, mert a munkahelyen is van wifi meg otthon is. Szóval teljesen felesleges.Itt le is zárom a témát, mert látom egy 20-évet még el nem érő kényszeres OFF-oló, kis írócska vagy, aki baromira nem azért írogat a fórumba, hogy másnak segítsen, vagy segítséget kérjen.
ON: A fentebb említett GPS fix-es firmware-rel szépen feltöltött 100%-ra az akksi, szóval nekem eddig nincs semmi hibajelenség a telefonnál vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- E-roller topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest