Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes #152 üzenetére
Nem volt töltőn közben. Miért lett volna? Pont arra voltam kíváncsi, hogyan bírja az akksi hosszabb navigálás közben állandóan ébren lévő képernyővel. Ezért is írtam le, hogy automata fényerőn és nagyrészt sötétben mentem, mert ez valószínűleg jótékony hatással volt a fogyasztásra. Autóban csak a meredek részeknél volt a telefon.
Mellesleg, ha töltőn lett volna közben, a 2. képen a töltés szó alatt látszana.
Egyébként sem dicsekvésképpen tettem fel a képernyő mentéseket, hanem hogy megosszam a tapasztalataimat.
Volt ZTE V967S telefonom, 2500mAh akksival, ugyanezt azzal végigcsinálva az 50%-ra merült le.
De ha megnyugtat, csütörtök-szombat ugyanezt megcsinálhatom úgy is, hogy végig rajt lesz az autós töltőm. -
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes #152 üzenetére
Én meg csak annyit hogy bírjon ki két napot XD
Félretéve a tréfát, hogy jöjjön hozzá javítás, vagy nagyobb akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest