Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Nem volt töltőn közben. Miért lett volna? Pont arra voltam kíváncsi, hogyan bírja az akksi hosszabb navigálás közben állandóan ébren lévő képernyővel. Ezért is írtam le, hogy automata fényerőn és nagyrészt sötétben mentem, mert ez valószínűleg jótékony hatással volt a fogyasztásra. Autóban csak a meredek részeknél volt a telefon.
Mellesleg, ha töltőn lett volna közben, a 2. képen a töltés szó alatt látszana.
Egyébként sem dicsekvésképpen tettem fel a képernyő mentéseket, hanem hogy megosszam a tapasztalataimat.
Volt ZTE V967S telefonom, 2500mAh akksival, ugyanezt azzal végigcsinálva az 50%-ra merült le.
De ha megnyugtat, csütörtök-szombat ugyanezt megcsinálhatom úgy is, hogy végig rajt lesz az autós töltőm.
-
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Én meg csak annyit hogy bírjon ki két napot XD
Félretéve a tréfát, hogy jöjjön hozzá javítás, vagy nagyobb akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest