Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
-
Sanyo
senior tag
-
grunge
addikt
Szia Sanyo! Azt hiszem aranyba foglalom a neved
Még mindig ez a kedvenc "játékom", ez kell
) köszi szépen!
A Mig-21 engem is nagyon érdekel, anno kissrácként rengeteget voltam kinnt faterral Taszáron a masinákkal. volt hogy besegítettem ebbe-abba (botkormány mikrokapcsoló csere, stb
). Ez nagyon várós! -
Sanyo
senior tag
-
grunge
addikt
Igen én is erre emlékszem! sőt voltak infók tavaly, hogy az angliai csata évfordulójára megkapjuk. no mindegy, nagyon várós
Nagyon tuti az az oldal
Sturmót eléggé elhanyagolták, a 4,09es patch sem lett colna kés za daidalos nálül. remélem ehhez mérten durva is les za SoW. 
-
Sanyo
senior tag
válasz
menalcas
üzenetére
Elvileg bármikor, bétatesztelnek és hibákat javítanak.
-
menalcas
őstag
Hi all !
Kéne ergy kis segítség, keresek olyan modot ami a 4.09 re tudok tenni működik és letölthető, jah és persze dob a játékon pl új gépek stb, a lényeg hogy modokat halottam már csak nem találok letölthető verziót leginkább link kéne .
Előre is köszönöm
-
frame>24
addikt
Nem vettem észre, hogy van up.
Szóval, lehet hogy megrázó, de asszem nem is próbáltam az 5770-emmel ezt a szimet!
Igazából a Rise of Flight az egyetlen komoly és valóban szimulátor, amivel mostanában játszom, de közel sem mindennap. Ahhoz az 5770 elég, de Win 7 alatt négymagos proci kell. (Amúgy is, mert kihasználja, és sok mindent számol)
Amúgy RoF kezd egész jó lenni, már nincsenek félórás várakozások, ha lelőttek multiban, és egyáltalán, kezdenek éledni a szerverek, csakhát kicsit más világ az első harci repülők kora, igazából még mindig a II. vh. a kedvenc.
-
grunge
addikt
próbálta valaki a játékot HD5***-es Radeonnal (5770-5750), esetleg GTX 260? 1680*1050-en járatom, itt-ott nem ártana kicsit több fps..
egészen konkrétan városok felett nekem még evvel a konfiggal is belassul néha 
-
grunge
addikt
válasz
vviktor1
üzenetére
nekem alapbol angol, evvel ne mtalálkoztam

nekem volt egy logitech force 3D-m. nos ebben mikorkapcsolokkal volt megoldva a kurzor mozgása. ez azt eredméynezte hogy "darabosan" mozgott a gép is. meg hogy 3x kellett gariztatni, aztán megváltam az utolso bontatlan uj darabtol...egyik bartátomank volt egy microsoft force feedback 2-je, na az valami eszméletlen pontos és preciz volt hozzá képest (5-6 éves joy, jo ideje nem gyártják sajnos). annyira fényévekkel jobb volt hogy vettem is egyet
a saitek az amit még probáltam és sokkal pontosabb volt a logi force-os "megoldásánál". ez szimulátoroknál nagyon kijön, arcade lövöldözésnél nem annyira. sok külföldi sturmiovikos forumot is olvastam, ott sem jött be az embereknek a logi a fenti okok miatt. jo a logitech márka, vannak tőlük cuccaim (pl. wave billentyű, z5300-as hang) de ez nem az..
igazából a microsoft joy a dolgok netovábbja a mai napig sztem. optikai sensorral működik, két motor biztositja a pontos force feedbacket (ez nem csak vibrál, itt érzed a masinát
) már csak egy saitek pedálsor + track ir kéne
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok...
Belevágok én is...(az 1946 van meg) Ez a bot megteszi kezdésnek ? : [link]
Ovis kérdés: sok gép már a földön felszállás előtt kacsázik, elég a kifutón tartani, elemelkedés után meg átfordul és paff, eedig az Il2-vel és egy sugárhajtásuval sikerült csak felszállni... megoldás ? Magyaritás esetleg valahol ? (google nem adott)
Nem látom a sebességet és a magasságot, ezeket mivel lehet bekapcsolni ?
-
grunge
addikt
válasz
Obama Beach
üzenetére
nagyon arcade

-
Obama Beach
csendes tag
Valakinek van valamiféle tapasztalata az IL2 Birds of Prey nevű játékról?

-
herrmauser
csendes tag
Köszönöm a segítséget, bár ez nekem egy kicsit kínai, de van olyan aki érteni fogja. a játék tök gyári, megvolt törten is, direkt azért vettem, hogy a neten is tudjak. nekiugrasztom valamellik haveromat, hátha sikerül. oszt ha a 6órádon vagyok, szólj rám hogy te vagy, nem szedlek le

-
grunge
addikt
válasz
herrmauser
üzenetére
eredeti a game? dvdt felteszed, aztán jöhet a 4.09es patch. igény szerint mod-okat is felpakolhatsz (pl Ultr@ Pack 2.01 bár ezek nem működnek minden szerveren). a szerverek kereséséhez a hyperlobby programra lesz szükséged. ez pár mega, a kereső egyből kidobja a legujabbat. ebben csinálsz egy profilt, majd keresel egy szervert és mehet is a móka. (törthez nem értek, nekem eredeti van)
-
herrmauser
csendes tag
sziasztok! mivel úgy tűnik, nagyon vágjátok, szeretnék egy kis segítséget kérni. volna valamelyikőtök annyira bájos, és emberi nyelven elmagyarázná egy ilyen gyökérnek mint én, hogy hogy a 'csába lehet online repkedni? mer' én már tök zizi vagyok... előre is köszi

-
grunge
addikt
na igen...megint neki lehet majd állni sporolni...erre az egyre még talán gépet is ujitanék majd egyszer....addig remélem azért ezen is eldöcög majd butitva
pár uj kép.... -
grunge
addikt
azt a roh*dt...ez min fog futni?! [link]
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Sima 4.09 van fent a gépemen és nem olyan szépek a felhők, táj, fa stb. mint itt néhány képen.
Van valami extra amit még fel kellene rakni?Köszi!
-
szabod
senior tag
Helló!
Van egy ingyenes játék Heroes in the Sky névvel. Ehhez hasonlóan 2vh-s repülőgépes játék, csak egy kicsit MMO. Lehet fejlődeni, és így juthatsz újabb repülőgépekehez. Ha bővebben si megismerkednétek vele, akkor látogassatok el ide.
(bocs a reklámért, és az offért, de annyira már nem látogatott ez a topik, gondoltam belefér) -
grunge
addikt
van új hyperlobby kliens!
-
frame>24
addikt
Látogass el ide!! (már ajánlották)
Az én bajom az lett az EGYETLEN és kedvenc II. vh-s rep. szimulátorommal, hogy a sok megszállott szarrá moddolta, így pont fingom sincs, hogy egyáltalán most már mit hogyan kéne, hogy ONLINE játszhassak. (igen, az AI pedig nem érdekel)
Grunge írogat néha, hogy mi van épp mod fronton, de nekem nincs türelmem 2 havonta letöltögetni 2GB méretű ultra packokat, meg még ötvenféle mikro-hacket és telepítési sorrendet betartani, hogy aztán 1 szerón, kb. 1 hétig úgy-ahogy menjen. És ezt nem tudom elégszer hangsúlyozni itt.
Hyperlobbyt kb. évek óta nem frissítik, pl. Win 7 alatt már szépen bugos is.Na sok szerencsét a linkeken!
-
2Pete
csendes tag
Látom senki sem vacakol offline missziókkal.
VOW-okra hol lehet fellépni? Hyperben nem látom sehol, csak a chaten kiabálnak állandóan hogy kéne még egy pilóta, én pedig mennék mert a nickekből ítélve pont ott van a legtöbb magyar. -
2Pete
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy lehet full mission builderben, az AI által repült bombázok formációját átállítani?
Pl: B17-esek ne finger fourt repüljenek hanem diamondot. -
grunge
addikt
van ultr@ pack patch! 2.1! eddig klafa

-
grunge
addikt
Icl liebe Dora9
) de a modban aza D13as valami iszonyat kemény. -
zpogi
csendes tag
Sziasztok,nem ismeritek véletlenül a Hyperlobby nevezetű programot(hyperfighter.sk)?
Ezzel a programmal könnyen lehet csatlakozni szerverekhez,rengeteg magyar pilótával,virtuális repülőszázaddal,és mindegyik 4.09-es meg Ultrapack 2.0-ás + mindenhol támogatott a freetreck/trackir. Bár van ahol csak 2 DOF támogatott.
Egy pár magyar honlap:
Fórum:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1003898951&order=reverse&index=1
http://dongo.hu/
http://www.102vo.hu/
http://www.77phoenix.hu/
http://www.pumaszallas.hu/
http://www.bekavsz.co.cc/
http://keresztespok.gportal.hu/
http://dobrogi-hajtok.uw.hu/Üdv Zoli (V.4_Pogi_T)
-
FixY67
senior tag
Amit kipróbáltam (csak így műxik egyébként) :
A gázkarokra makrót definiáltam, ami állt egy bal motor kiválasztás, az adott pozíciónak megfelelő gomb (0-9) lenyomása, összes motor kiválasztása billentyűből. A másik karra ugyanez, csak jobb motor kiválasztással.Több okból sem jó.
1. Ocsmány lesz tőle a képernyő, mert minden mozdulatra teleszemeteli a jobb oldali info sávot.
2. Használhatatlan, mert ha picit gyorsabban lököm meg a kart, akkor egy-két gomb kimarad a visszajátszásból/értelmezésből és igen furcsa dolgokat művel tőle a program.
Úgyhogy marad a várakozás a 4.10-es patch-re. -
-
lala42
őstag
Hali!
Az options menüben, az input-ban ki kell választani, hogy keyboard, vagy joy legyen a bemeneti vezérlő. Ott a joy-t választva, már működik a gázkar.
Ettől még a billentyüzet gombjaira beállított egyéb vezérlők működnek. Értem itt a pl. bombaajtók nyitását, prpeller állásszög vezérlését, stb.
Ha közben rájöttetek, akkor bocsi.
-
FixY67
senior tag
-
FixY67
senior tag
Sziasztok! Használ valaki közületek Saitek X52Pro-t?
---
Másik kérdés: jelenleg egy Aviatort használok, amin elvileg két gázkar van. Megoldható, hogy a kétmotoros gépeken az egyik a bal, a másik a jobboldali motort vezérelje?
(Il-2 1946-om van egyébként) -
frame>24
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
ill. lehet, hogy mégis a mod-dal van baj (mert 6dof modból is többféle van
). Ekkor pedig azt tudom mondani, hogy - bár az IL-2 hivatalosan nem támogatja ezt-, de azért az előre- és hátra, + oldalirányú fejmozgás nélküli körbenézés is igen nagy előnyt ad a sapkával, hiszen ettől még mindig folyamatosabb és közvetlenebb, mint a hat switch (kb. mintha egérrel néznél), csak továbbra is kapcsolni kell a célzó-nézetet. De ezt már jövő héten tesztelem (már, hogy enélkül felengednek-e a szerók). -
frame>24
addikt
Nos, sajnos olyan szerveren is ezt csinálta, ahol a 6DOF bekapcsolt állapotú !!
Úgyhogy zokogva élvezkedem majd a single play mission-ökben, és várom a Strom of War-t. VAGY megveszem a Rise of Flight-ot (~6000 HUF), csak jobb szeretem a II. vh-t!Jah, meg olvastam ilyet, hogy TrackIR is rájött, hogy sokan inkább építik házilag a kamerás motyót, és az új progikban valami kódolt trackIR mechanizmus van, hogy ne tudja emulálni pl. a Freetrack. A genyók! Nincs most 30 rugóm, de még a trackIR4 is drága!

-
grunge
addikt
még a trackir-ért is adnék pénzt, de hihetetlenül drágáb a kinti árakhoz képest....a 4es már 100 dolcsi, itt meg majdnem 50k. lol a köbön

-
frame>24
addikt
Problémám, hogy connection timeoutokkal ledob minden szerverről a game.
Namost, a 21000-es port-triggering be van állítva a routeren, tűzfal nem blokkolja. Miden egyéb (patch, mod, mds 1.12, stb. egyezik az adott szerverrel (jelen esetben spit vs me109), Hyperlobby beállítás OK). DE, MÁS szerverekkel ugyanez. Rohadtul nincs ötletem, hogy mi a baj, és külföldi fórumokon is láttam, hogy hasonló ellenőrzött beállítások ellenére ugyanez a hiba. Fogalmazhatunk úgy, hogy most már rendkívül elegem van.Megcsinálom a kütyüt hozzá, erre ez!

-
frame>24
addikt
tehát:
[link]
[link]
[link]
[link]A ledeket sorkapcsokba rögzítettük, hogy könnyen cserélhetők legyenek, és a ledlábak hajlításával pontosítnai lehessen a helyzetet, ha kell. Ha elkészült, a lemért led-távokat meg kell adni a Freetracknek. A sorkapcsokat az elemhez hasonlóan kábelkötegelő rögzíti a sapkához, ez gyors és egyszerű, 2 furat kell kapcsonként. Stabil. A felső kapcsot odavarrtuk. Ledenként ellenállások vannak (elég lett volna egy eléjük), ezeket ún. "érvéghüvely" (
) segítségével szorítottuk a ledlábakhoz (fogó), semmi forrasztás nem kellett.
Kicsit elszúrtam, mert a 2 szélső led jobb, ha kilóg a sapkáról, de így is jól működik (lehet, majd előrébb teszem).Megdöbbent ez!
A német gépkenél pl., ahol a célzó "retikül" oldalt van, egyszerűen csak félrehajolsz és előre, és küldheted a 20mm + 12.7-est... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NE felejtsétek el aktiválni a 6DOF MOD-ot IL-2-ben!!
Brutális élmény, csúnyán beszippant a képernyő, teljesen más szintre emeli a szimulátort, mint szórakozást!
-
frame>24
addikt
Ehhe, megcsináltuk baráttal ma du. ~2 óra alatt a 4 LED-pontos sapis megoldást (sokkal egyszerűbben, mint a freetrackes drótos leírás), és hát, BESZARÁS, 'ázze!

Bele lehet szédülni, hogy nézelődsz össze-vissza, mintha igazi lenne. Még meg kell szoknom, hogy már nem kell cseszegetni a hat-switchet, áh, hihetetlen.Üsszesen költöttem rá ~8500 HUF-ot, amiből a kamera volt 7000. (MS VX-1000, és nem kellett IR-filterrel szarakodni sem.) Talán még olcsóbb kamera is elég.

-
-
-
frame>24
addikt
És hát akkor elmondanám, hol van mákom.
Most, hogy a körbenézésen lovagolunk, eszembe jutott, hogy az egyik legrégebbi barátom villamosmérnöknek tanul...
És csak most esett le, hogy szólni kéne neki...
Szóval szépen beszéltem vele, és ha levizsgázott, lesz ideje szarakodni a 3 LED-es megoldáson. Aztán szépen lesörözzük a dógokat. (LEDes verziónak az előnye ugye a több DOF)
Update in 1-2 weeks. -
lala42
őstag
Azért kell eltávolítani az IR-t, mert ezek a filterek blokkolják az infravörös jeleket, így gyengébb lesz a követés a játékokban
Na valami ilyesmire emlékeztem én is, csak nem tudtam szószerint leírni

Az asszonypajtás, ha mögém kerül, akkor semmi. De ha Én kerülök mögé!!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo IV
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) köszi szépen!
A Mig-21 engem is nagyon érdekel, anno kissrácként rengeteget voltam kinnt faterral Taszáron a masinákkal. volt hogy besegítettem ebbe-abba (botkormány mikrokapcsoló csere, stb 

A német gépkenél pl., ahol a célzó "retikül" oldalt van, egyszerűen csak félrehajolsz és előre, és küldheted a 20mm + 12.7-est... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)