- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szanyo74 #7881 üzenetére
Köszi, de nálam így sem jelenik meg az árnyékolás, csak az átlátszóságot tudom állítani
Mi hiányzik nálam vajon?
Még egy kérdés: a 3 az 1-ben cockpit nekem nem működik, mindig csak azt mutatja, amit a 3-ból kiválasztok (save mappa törlés után sem) ez bug? Illetve a táblák (ismét) rálógnak a hármas cockpit tetejére, kicsit jobbra és fel kellene tolni (a cockpit fölé mondjuk). Nem csesztetés
Mindez a legfrissebb skineden, sima (nem silver) 800x480.
-
válasz
Szanyo74 #7767 üzenetére
Két kérdés:
- az árnyék beállítás előcsalásához törölhetem gondolom a save mappát ismét? Mert most semmi ilyet nem találok a 3.9 után
- a régi típusú köv. manőver előrejelzés (nem beállított színű, hanem ahogy közeledek, úgy váltott zöld, sárga, pirosra az idő és a távolság) elérhető még valahogy vagy rakjam vissza manuálisan a skinbe?Köszi
-
válasz
Karelke #7565 üzenetére
A cégünk előtt lévő főúton kb. havonta módosítják a kamionosoknak a táblákat, esélytelen, hogy ezt bármilyen térképgyártó vagy navigációs szoftver lekövesse. Amúgy sem hiszem, hogy ezt térképszinten kellene megoldani, sokkal inkább "közlekedési" szinten (TMC, online útinfo, stb.).
-
válasz
Szanyo74 #7369 üzenetére
Köszi, ez nálam is gond volt
Amit észrevettem, de lehet csak a save mappa nem törlése miatt van, nincs nálam 3 az 1-ben jobb alsó cockpit menü, helyette csak az órát mutatja (vagy ez csak gps jel esetén működik?). Illetve a táblák 800x480-ban kicsit alacsonyan és balrább jelennek meg, így fedik a jobb alsó, kinyitott cocpit menüt. Ha ez feature, akkor nem szóltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Milyen videókártyát?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest