Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Érdekes szívesen kiprobálnám ha majd lesz egy rendes órájuk ami a hétköznapokban is annyit tud mint a jelenlegi samu. De nem tud mert buta mint a föld. Addig meg majd èrzem magamon hogy mennyit birok. Règen nagy szám volt a garmin nem is nagyon volt jo alternatíva de ma màr az okosorák ilyen àtlag heti 5 napot sportolnak mint én bőven elég. Tudok mindent monitorozni ezzel is. Uszàsnál és biconàl se a samsung se a garmin nem pontos. Mindkettő pontatlanul mèri a távolsàgot uszàsnàl nem ismeri fel pontosan mit uszok és biconàl amikor izzad a kezem mindkettő elveszti a pulzus jelet és pontatlan. Sulymellénnyel amikor edzettem mindkettő pontos volt kb ugyanazt mutatták. De cserébe a samu sokkal élhetőbb a hétköznapokban.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest