Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Karib: hol lehet ennyiért PCI IDE RAID kártyát kapni, mert ennyiért érdekelne...?
-
Ploszi
senior tag
az előző kérdés már kiveséződött, ezért merek újat kérdezni, nekem is 2 vinyo, CD iró, DVD van, még lesz hozzá vinyo, gondoltam itt külső rack-re, van-e valakinek tapasztalata USB2-vel vagy firewire-rel tapasztalata?
-
andorpapa
őstag
Mattyer mutatott nekem notebook vinyót, hát nagyjából ugyanaz, csak fele akkora, vagyis nagyon kicsi, nem kompatibilis. Átalakító valóban létezik, de én még nem láttam, árlistákon sem, valószínűleg azért, mert nem túl gyakran van ilyesmire szükség.
-
MaTT
aktív tag
Helo!
Én azt szeretném megtudakolni, hogy egy notebook vinyó ráköthető-e egy normál gép ide csatijára?Tehát ugyanolyan ide kábel kell a notebook vinyokhoz meg a sima vinyókhoz?
Thx
MaTT -
guest
veterán
Sziasztok
Az volna a kerdesem, hogy ha van 1 vinyo, 1 rack, 1 cdrom, 1 cd iro, akkor hogy erdemes ratenni oket a 2 ide kabelre? Ez igy jo> pri master vinyo, pri slave cdiro, sec master cdrom, sec slave rack???
Esetleg teljesen mind1?
kosz a valaszokat elore is
Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest