- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Aktív témák
-
shadi
csendes tag
Üdv
Hozzájutottam egy ilyen géphez: IntelliStation Z Pro 6221-LJG
Állítólag működnie kéne, de nekem nem akar elindulni, és nem értek annyira hozzá, hogy magamtól rájöjjek mi van.
Jelenség: megnyomom a bekapcsológombot, megindulnak a ventik, majd leállnak, eltelik pár mp, ugyanúgy elindulnak, és vége. Ha megint megnyomom ugyanez. A házon egy pillanatig ilyenkor világít a power és a hdd a led, a másik kettő (error illetve utp) nem.
Egy billentyűzetet, egy egér, egy táp, egy monitor és egy utp van bedugva hátul. Ha csak táp, akkor se jut sehova.
Ha rádugom a tápot, akkor konstans zzzzzz hang hallatszik kb. a táp felől.
Pontosabb konfig:
1 db 2.67es xeon
1 quadro 4 980xgl
1 db 40 gigás ide winyó
1 db cd
1 cd floppy
2x1 gb ecc ddr
minden az alap ibm cucc benne...
Próbáltam winyókat cdket lehúzni, meg ilyenek, de ugyanazt a reakciót adja. (csak a hdd led világítása nélkül, tehát észreveszi)
Lehet csak én csinálok valamit rosszul, de nem tudom...
Az alaplaon az error ledek (cpu2, memóriák) nem égnek.
quadrot áttettem másik gépbe, az tökéletesen megy. IDE eszközök szintén. Ha leszedek mindent róla az alaplapon meg a procon kívül, akkor is ezt műveli.
Valakinek van ötlete?
Aktív témák
- Dizájnos Acer Predator AmD Fm2-es Esport-Pc Eladó , Számla-Ready !!
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest