- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Chaser #88555 üzenetére
Elindítottam a kalibrálást, de úgy néz ki nem merít ez semmit, ugyanúgy áll a 91 % (ugyanis magától már eddig merült az akku). Viszont hibaüzenetet sem ad a program, kiírja, hogy elindult a folyamat, de aztán mégsem történik semmi. Arra leszek kiváncsi, hogy ha magától jó sokára lemerül az akku akkor vajon egyszer csak működni fog, vagy akkor végképp feltölthetetlen lesz - miközben a kondíciója meg bőven jó lenne még.
Néztem a neten úja akkut is. 20 ezer alatt nem igen találtam. Ez most igen húzós nem betervezett év végi kiadás lesz hacsak nincs mégis valahol olcsóbban. Akku pedig kell(ene) mindenképp mert másképp nem tudok dolgozni rajta. Ha lakáson belül is de hordoznom kellene. Egy helyben nem tudok ülni mellette (a 2 éves gyerekem nem tűr annyi időt egy helyiségben).
Ha tud valaki jó áron akkut akkor szóljon. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest