Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
most feltettem a másik vinyómra a a géphez kapott win7-et. fura. nem áll kézre.
azért azt kétlem, hogy _minden más_ igényesebb lenne, de mondjuk itt kell ugye antivírus, meg eleve úgy jött, hogy tele van szemetelve ilyen trial szarokkal.
nekem jobban tetszik az, hogy minden programot kezel egy központi szoftver, ami nézi a frissítéseket, nem csak a biztonsági kiadásokat, hanem az összes telepített szoftverét. konzisztensebbnek tűnik az egész gui is: nem szeretem ezt az össze-vissza lehet kattintani, az ablak bármelyik része ahol szöveg vagy checkbox vagy akár mivan az fókuszt kaphat, aztán nyomozd, hogy hova gépeltél megint. a skype egy bloatware, a pidginnek feleannyi beállítása van, a stardict nem működik rendesen, stb...
két dolog van, ami jobb windows alatt számomra: megy normálisan a QQ messenger, és vannak játékok. ez utóbbi mondjuk nem olyan nagy szempont a hétköznapokra, de azért próbáltam most fel, hogy majd ha esetleg játszani akarok, akkor már csak vinyót kelljen cserélni, és kész.szerk: ja, és most nézem ráadásul, hogy nem hoz lényeges különbséget a win7, most ugyanannyit ír ki akkumlátor időre, mint a linuxmint, ráadásul abban kikapcsoltam a fényerő visszavételét és a hdd downspin-t, itt meg minden alapbeállítással megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest