Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ruhát azért hordasz?
ha a ráfordított időt is nézzük azért nekem is volt olyan cuccom amin bukdácsoltam, meg bukdácsoltam máshol is, idő kérdése valahol úgyis buksz, kicsit/nagyot/még nagyobbat, felesleges ezen rugózni. Kenyér amúgy jó példa, fogalmam nincs mennyi az ára, legyen pl 200ft, ha odajönne valaki hogy eladná 1ft-ot nem adnék érte, ég tudja mit csinált vele
de mondjuk telefon is ugyanez, lehet havonta eladni/másikat venni, akkor talán nincs bukta, csak fél életed rámegy. Ruha? Veszel egy nike cipőt 20-ért, add el aznap 15-ért akkor már ügyes vagy
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Oké... De remélem beleszámoltál minden időráfordítást is, mert ugye az idő is pénz....
Másfelől, ha mindennel csak nyertél, akkor hol a gond?
Én megvettem egy éve 90K-ért a T420-am, ma már ugyanez 20K-val olcsóbb, de nem igazán érdekel, mert nekem egy éve van gépem, és egy éve remekül működik.
Nekem nem is állt szándékomban kereskedni vele, mert többet bukok az idegeskedésen meg az időveszteséggel, mintha csak használnám.
Ha használtan veszed a tartós fogyasztási cuccaid is csak megy lefelé az értékük, csak talán nem akkora a szakadék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha a ráfordított időt is nézzük azért nekem is volt olyan cuccom amin bukdácsoltam, meg bukdácsoltam máshol is, idő kérdése valahol úgyis buksz, kicsit/nagyot/még nagyobbat, felesleges ezen rugózni. Kenyér amúgy jó példa, fogalmam nincs mennyi az ára, legyen pl 200ft, ha odajönne valaki hogy eladná 1ft-ot nem adnék érte, ég tudja mit csinált vele
de mondjuk telefon is ugyanez, lehet havonta eladni/másikat venni, akkor talán nincs bukta, csak fél életed rámegy. Ruha? Veszel egy nike cipőt 20-ért, add el aznap 15-ért akkor már ügyes vagy
Én megvettem egy éve 90K-ért a T420-am, ma már ugyanez 20K-val olcsóbb, de nem igazán érdekel, mert nekem egy éve van gépem, és egy éve remekül működik.
Nekem nem is állt szándékomban kereskedni vele, mert többet bukok az idegeskedésen meg az időveszteséggel, mintha csak használnám.