Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- 
			  LOGOUT Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM félisten válasz  FoxiestFox

üzenetére FoxiestFox

üzenetéreNa persze. 
 Ez kb. olyan, mintha duct tape-el akárnád befoltozni a hajótörést. Nem, köszönöm, nem vagyok barátja a rossz megoldásoknak. Nem, köszönöm, nem vagyok barátja a rossz megoldásoknak. 
 Az SSD-s témát már átbeszéltük, nekem nem ér annyit az egész, hogy gyilkoljam. Fontos cuccok is általában vannak rajta, és nem mentem naponta, szóval inkább vigyázok rá, ne menjen gallyra. Persze, normálisan használom, de az intenzív swapolás szerintem a legkevésbé sem normális felhasználása egy SSD-nek. (#72662) Tikakukac: Persze, a rendszertelepítés egy kínszenvedés HDD-vel, szó se róla, meg minden telepítés. De nem szoktam telepíteni. Egyszer felrakom ami kell, aztán használom.  
 Az egy ökörség, hogy nem érezni. Az előző i5 540M procimhoz képest is igencsak érzem, hogy erősebb az i7 2620m... Pedig mindkettő alatt csak a sima 320GB-os 7200rpm-es gyári winyó dolgozott+4GB ram. Pedig mindkettő alatt csak a sima 320GB-os 7200rpm-es gyári winyó dolgozott+4GB ram.Máshogy gondolkozunk. Téged nem zavar, ha széthasználod, engem igen. Nekem megéri az odafigyelést, hogy szépek maradjanak a cuccaim. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem, köszönöm, nem vagyok barátja a rossz megoldásoknak.
 Nem, köszönöm, nem vagyok barátja a rossz megoldásoknak.