Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
ielektros #51864 üzenetére
oké.
a display-t kicserélték egy selejtre. a réginek sem volt különösebb baja, bár a fényereje már nem a régi volt, a szervizes srác viszont felajánlotta a cserét. nem kellett volna. a cseredarab nézhetetlen volt, kértem cserét, a válasz az volt, hogy "ez ilyen". panasz nincs, ezt küldte a lenovo. elismerték hogy tényleg nézhetetlen, de mivel ezt küldte a lenovo, ez elvileg jó, és ez van. még szerencse, hogy visszarakták a régit.
cserélték még a palmrestet, a zsanérokat, billentyűzetet.
a billentyűzet pár hét után elkezdett nyikorogni, szóltam, a válasz, hogy "ez ilyen", írjak a lenovo-nak. akkor még garis volt, amikor írtam. a szlovákokkal 2 hónapig leveleztem, összevissza válaszokat dobtak be, persze ígértek cserét, de azt akkor már nem fogadtam el, mert addigis az időmmel játszottak. utána jöttek a magyarok, ígérgetés ezerrel, hetekig-hónapokig nincs válasz, a lenovo és a szerviz egymásra mutogatás. amikor már majdnem megoldódott az ügy 9 hónap után, és kaptam ígéretet, további tökölődés következett, viszont már egyszerűen elegem lett belőle, és kellett a gép.
úgyhogy rájuk hagytam az egészet. több mint 9 hónap és több tíz levél és nem tudom hány elcseszett óra után vettem egy másik thinkpadet, és reménykedem, hogy még egyszer ilyen rohadt megalázó, ugráltató, számba nem vevő és kiszolgáltatott helyzetbe nem fogok kerülni.
ennyi. utálom az ilyen tékozló homáros sírásokat, szóval a "megérdemled" dumákat inkább priviben írjátok, mert tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest