Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajozs
aktív tag
válasz
kraftxld #28232 üzenetére
Sziasztok, segítség!
Egy X200s-t vettem a német eBay-en, legyalult rendszerrel, ahogy illik. Bár úgy 20 éve telepítgetek, a jelen gondba soha nem futottam:
Bármely Windows-zal próbálkozom, XP-től 8.1-ig (32 v. 64), az install leáll a HIVATKOZOTT HSz.-ben megjelenített oldalon, azzal a különbséggel, hogy kraftxld kérdésére "igen" a válasz: tök üres a választó képernyő, a hibaüzenet szerint nem talál meghajtót (holott a telepítő partíciót már belakta rajta), és kéri a drivert (Load Driver). Kézzel is segítve neki, sem az általa létrehozott szerkezetből (Windows/win32/driverstore/...), sem a napokon keresztül felhajtott letöltésekből nem fogad el semmit - holott a chipsetnek megfelelő(ke)t jelzi, illetve felajánltam neki a pontosan rászabottat is.
A vincseszter (egy 160-as Fujitsu) GParted-Live szerint szűz (Unallocated), mind a BIOS tesztje, mind a PC-Doctor for DOS szerint hibátlan. Utóbbi program egyébként is minden porcikáját letasztelte a gépnek, minden PASSED...
(Igen, volt már BIOS-frissítés, vinyó firmware upg. is, Lenovo oldalról.)Ezek után mit tudnék tenni? Segítségeteket előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest