Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
azért várj még azzal, Gondwanának van rajta egy mattos réteg a wacom miatt ha jól sejtem. a "gyári" nem mattos affs megint más tészta, az olcsóbbikon csak egy tükröződés-gátló réteg van, de mattítás nincs. nekem az jobban bejön.
és bár megpróbáltak már meggyőzni, hogy nem láthatom zavarónak a mattító réteget, én igenis látom a kis amorf szemcsés felületet a többi panelen. fényes affs rulez, pláne ha rásült a nap még jobbabb is.
nyilván látni meg használni kell (így hiába mondom hogy nem tükröződik), de én nem cserélném el mattosra az tuti. még jó hogy nem egy árban vannak, egyébként sosem lyukadok ki ennél. cserébe sokkal érzékenyebb a karcokra meg tapizásra, ami azért egy általános felhasználásnál annyira nem téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen széket vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest