Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz sghc_toma #25772 üzenetére

azért a vbox (vagy az xp?) megküldi a cpu-t, nem is szeretem folyamatosan járatni. persze nem a hang, csak a pszichológia miatt. végtére is több tizedwattról beszélünk.

normál esetben (mondjuk flash nélküli internet, office, terminál, ilyesmi) esetén gyakorlatilag néma felhasználás távolságból. akkor is, ha éjszakai munkánál már kusshoz van szokva a füled.

ha közvetlen a rácshoz rakom a kezem, akkor érzem hogy jön a levegő. ha ráhajolok a fülemmel a rácsra, akkor is inkább az áram ciripelését hallom, de mellette a ventit is. de majd este tartós kussban megpróbálom lefilmezni.

@Fifi: nekem tényleg nem kéne az x220, az én lényeges szempontjaimból visszalépés. displayportot nem használom, csatlakozók összevissza minden oldalon, felbontás, matt, fogyasztás, esetleg venti bug, msata vs wwan, 7 milis hdd... a másik oldalon egy erősebb cpu meg egy erősebb gpu van, egyikre sincs igényem. pláne ha tényleg megy a 720p 4500mhd-n, de ez nem mérvadó. az x201s nagyjából ugyanezek miatt esik ki.

a displayport helyett van egy normális érpáranként árnyékolt kácsa kábelem, ami azon nem megy át azt egyrészt nem töltöm le egyébként se mert annyit nem ér, másrészt a tévé se tudja, harmadrészt csak küzdelem volt a driverrel. anno a t61-ről hdmi-vel etettem a tévét, de nemhogy a kábel árát, még csak azt az időt se érte meg a projekt mire ki- behúzkodtam a d-sub helyett a kábelcsatornában. mivel kiterjesztett asztalként ment (linuxon), folyton összezavarodott ha lecsuktam a fedelet meg ilyenek.

Új hozzászólás Aktív témák