Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dr. Akula
üzenetére
"És addig nincs mobilitás, nincs használat?"
Mint írtam, 8 óra alatt én azért szoktam enni, inni, kicsit mozogni, mást csinálni. Ez idő alatt remekül feltölt bármilyen kütyü. De ha minden kötél szakad, még mindig tudod használni kerülgetve az USB-C vezetéket. Szóval nekem ez egy teljesen életszerűtlen, mesterségesen konstruált érvnek tűnik, hogy milyen kényelmes az élet pótakkuval.
Főleg, amikor töltőhöz kerülsz, és fel kéne tölteni hirtelen mindkét akkut, de tölteni egyszerre csak egyet tudsz egy géppel. Milyen praktikus, kényelmes.
Míg a power bank röhögve töltődik egy pici mobitelefon töltőről is párhuzamosan a gépben lévővel.Persze, jópofa dolgok voltak ezek a pici plusz akkuk 10+ éve, volt a CD-helyére rakható is, de érdemi plusz időt az adott, ha a zsebedben is volt egy rendes, nagy, nehéz 9-cellás dög. De ez már az előző "érvednél" is izzadtságszagúbb lett.

#119741 t72killer : Nekem a T14 G1-emben egy Ryzen 4650U van. Korrekt, takarékos és fürge. Mondjuk takarékos üzemben a T480s i5-8250U-jával sem volt különösebb gondom. Konnektorról az Intel viszont tudott enni, a Ryzen viszont töltőről, hosszú távon is jól tartja magát a fogyasztási keretéhez. Külön hasznos, hogy ennél a generációnál már implementálták Thinkpadék, hogy a win10 energia-csúszka már a TDP keretet is szabályozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg, amikor töltőhöz kerülsz, és fel kéne tölteni hirtelen mindkét akkut, de tölteni egyszerre csak egyet tudsz egy géppel. Milyen praktikus, kényelmes.
Míg a power bank röhögve töltődik egy pici mobitelefon töltőről is párhuzamosan a gépben lévővel.