Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hát G2-n 38W (!!!
) átlagot elvitt a 11gen-nel a dupla cső, a 10gen 25W-n tartotta a szimpla vastag hőcső, szóval bírnak többet is csak közben 100C a CPU.
Komolyan néha látom szemem előtt ahogy vörös fejjel erőlködik az a CPU, hogy kifingja azt kis többletet.
AMD meg végigturbóz 30percet 80C-n 23-25W-vel, hatalmas a szakadék."benchmarkok alapján én nagyobb előrelépést vártam"
Ami egy szálra korlátozódik, az nem skálázódik nyilván, és sajnos meglepően sok dolog van így. Ha úgy használnák, egy 8gen-t mint ahogy a 4750-et, kb. hülyét kapnék az tuti.
3hétre vissza kellett menjek egy 10gen-re javítás miatt és hát nem élveztem.Amúgy a dual channel 3200 borzasztóan fontos, és nagyon érezhető a különbség, bármi mással.
"Szerintem csak arra igaz"
G1-nél igen az Intel elvileg 1 hőcső, de G2-nél már 2, főleg ezért írtam. És hát 11gen, tényleg egy "dumpster fire" semmi más, a két hőcsővel is az i5 100C simán, ezért se rendeltem belőle i7-et, mert tök értelmetlen csak túlmelegszik és csá, pont annyit hoz mint i5 hosszútávon.Amúgy a Ryzen fan kontrollja még 2év után se jó sajnos, sokkal jobban is be lehetne lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest