Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zsolti75
üzenetére
"válts 4K-ra, használd, majd rájössz"
Kösz kihagyom.
Volt lehetőségem látni már 4K-t ilyen méretben több ismerősnél, kollégánál, én személy szerint semmi hasznát nem láttam, azért kérdeztem meg, számodra mit nyújt, miután külön kiemelted, hogy van értelme. Csak kíváncsi lettem, nem számonkérésnek szántam.
Amúgy semmi bajom a 4K-val, remekül mutat a 1440P asztali monitoromon. Egy 32" vagy nagyobb monitoron bármikor bevállalnám, ha egyszer majd kinövöm a 27"-os 1440P-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Volt lehetőségem látni már 4K-t ilyen méretben több ismerősnél, kollégánál, én személy szerint semmi hasznát nem láttam, azért kérdeztem meg, számodra mit nyújt, miután külön kiemelted, hogy van értelme. Csak kíváncsi lettem, nem számonkérésnek szántam.