Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Tim82
üzenetére
Ez van. Én automatikusan minősítésnek veszem ha valaki úgy hoz fel ellenpéldát/állítást/bármit, hogy a mintavételek között van 3 tizedesjegy. Szomorú vagy sem, meguntam a tipegős szájbarágózást tízezredjére is, mert ezeknek sosincs értelme.
Ha segítség kell, írjad le a gondod, kapod a válaszokat, mérlegelj köztük, de ne próbáld meg tekerni a dolgot, hogy valahogy sikerüljön önigazolni a végén, mert egy agyrém.A stílus meg ezzel jön. Baráti körből kiindulva az ilyeneket konkrétan üvöltözéssel indítom. Mert addig csak mosolyka van, meg "de igaz" meg "bezzeg" "azt olvastam" "de volt olyanom" stb. És 2 óra múlva úgy válunk el, hogy persze, átgondolom a dolgot, köszi és másnap küldi a képet az X-es Asusról, hogy telepítsem fel, meg ha baja van, mondjam már meg micsoda.
A hatékony problémamegoldás, ha a dudva gyökerének megindulását sem hagyjuk, hanem már a levegőben begyűjtjük a magokat

Graphics: Megint szelektív olvasás miatt kialakult hamis következtetés. Nem a fórumot untam meg. Az értelmetlen diskurzust mindössze, amiből már pontosan ugyanolyan lecsengéssel megéltem tengernyit.
Ha gond van azzal, hogy khm. nem tekintem túl okos útnak azt, hogy az egyik oldalon felsorakozó kemény tapasztalokkal szemben felhozzuk a 2 nagyon nem egy szinten lévő állítást, hogy ezzel indokoljuk meg az irracionális döntést akkor vállalom az ekézést. Nekem ez sok
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest