Új hozzászólás Aktív témák

• stevve

veterán

válasz Elf #68 üzenetére

Jogos kérdés. Nekem az élmény, hogy én tartom az autót. Érzem a kormányt, a súlyát, a méreteit és azt is például, hogy figyelek közben a környezetre, a többi autósra. Például észrevenni, ha ingázik és be akar jönni az előttem menő vagy ilyesmik. Sima cruise módban is lehet élvezni az autózást, de lehet, hogy ez akkor ritka. :) Persze tapasztltam már Porschét is, de most nem arra az élményre akartam utalni, amit az ad vagy a vadulás.

Vesa

Ez mind jogos és az előny, ha valaki nem tud parkolni és inkább hagyja, hogy az autó beparkoljon. Mondjuk, amilyen borzalmas például a mélygarázsokban a beállók és a folyosó mérete, kialakítása, talán jobb is, ha az autó oldja meg. Én nem szeretnék ennyire az utóra utlava lenni, mert az nekem tényleg inkább amolyan taxi érzés már. Biztosan kényelmes, csak számomra túlzás. Míg a mosógép vagy a mikró másfajta kényelmet ad azért. A mezőgazdaságban valóban nem skálázható a manuális munka, ez is igaz, de ez szerintem kicsit más indok.

A baleseti statisztikának biztosan jót fog tenni de leginkább majd csak akkor, amikor már minden autó önvezető lesz. Azt nem tudom, hogy az agresszív autósok hol fogják kiélni magukat majd. :D

Új hozzászólás Aktív témák