Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz bba #1 üzenetére

Hi!

Mindenkepp HP meghozza a 9xx-es sorozat, ha meg kapsz vhol, vagy annak utodai!
    A HP sajat bevallasa szerint a a 3820-as a 920-930-as nak felel meg a 6122 a 950-960-as szerianak a 6127 pedig a 980-990-eseknek! Hogy hol van a 940 es 970 azt nem tom!
    Nem vagyok en ekkor a hp fan,de az utobbi idoben elfogyasztottunk nehany tucat nyomtatot es eskuszom, hogy a 9xx-es sorozat az ami igazan birja a strapat foleg a 959-tol a 990-ig, hp tol meglepo modon sokaig birja a patron, de komolyan, raadasul npormal papiron is egeszen normalis kepminoseget produkal!!!!

udv

neduddki

• klepto

addikt

válasz bba #1 üzenetére

Halihó:))
    Most már én is hozzápofázok. Én olcsó és jó nyomtatót akartam venni, ezért vettem akcióban 10000.-Ft-ért egy Lexmark Z33-as tipust. Később néztem csak meg, hogy menyi hozzá egy patron, a fekete 11-12 ezer, a színes 12-14 ezer, a fotó patron 16 ezer körül mozog ott, ahol én vettem a nyomingert. (Media Markt)
    Aztán végűl mégsem használtam egy másodpercet sem, mert nem volt elég hejem. Közben utána jártam, és tényleg lehet kapni hozzá töltőt, ami elég profi körítéssel van, részletes magyarnyelvű leírás, hogy hogy kell használni, és egy fecskendő tűvel, ami pont akkora menyiség, amekkora tenta a patronba kell. A patron nagyon kicsi, és a feketébe 6ML. festék kell, a színesbe színenként 3 ML. szinenként, de ebben nem lötyök a festék, hanem szivacsos rendszerű. Mivel nem fértem el, vettem egy HP deskjet 845c nyomtatót, és ezt használom már nyár óta. Eddig több mint 300 lapot nyomtattam vegyesen,de még mindig bírja szusszal. Nem használom naponta, van, hogy két hétig semmit nem nyomtatok vele, de a festék nem szárad bele, mert egy gumival lezérja a nyomtató a patront, hogy ne érje elevgő. Akik nyagyüzemileg használják, azok mondták, hogy a HP jó, mert ők ezzel a tipussal kb. 1000 oldal fekete szöveget, és 600 oldal színes képet, tudnak nyomtatni közepes lefedettséggel, A4-es méretben. Szőval akkor egy patron otthoni felhasználásra évekig elég. A Lexmar szebb színes nyomatokat csinál, mint a HP, erről saját magam is meggyőződtem, ahol vette láttam nid a kettővel készült bemutatő képet sima papíron, és a Lexmark Z33 képe sokkal szebb volt, mint a HP 845c képe. Szóval, ha számít a képminőség, és elsősorban fotónyomtatásra hasznélnád, akkor Lexmark, de ha otthoni iratok, szövegek nyomtatására használod, és nem feltétlenűl akarsz fénbyképminőségű képeket akár normál papíron, viszont szeretnél egy olcsó üzemeltetésű, festéktakarékos nyomtatót, akkor a HP. Ez a saját tapasztalatokon alapuló magánvéleményem, es a fent említett két tipusra vonatkozik, az új Lexmatkot és HP-t nem ismerem.
    Remélem tudtam segíteni, és kellőképpen obijektív voltam :))

• AND1

őstag

válasz bba #1 üzenetére

Karácsonyra kaptam egy ilyen Hp 3420-at (meg egy HP 2300c scanjet-et)
    Én teljesen megvagyok vele elégedve,mondjuk nem nyomtatok vele minden nap.
    De elég gyors és nagyon jó minőségü amit nyomtat.Szal ha nem akarsz vele éjjel-nappal nyomtatni akkor megfelelő választás szerintem.
    A Lexmark-rol is hallottam jókat de még nem volt hozzájuk szerencsém...
    Bye

• robekri

addikt

válasz bba #1 üzenetére

Csak ne felejtsük el, hogy lexmark-hoz venni patront annyi, mint maga a nyomtató!(pl.z11)

Üdv.Robe

• Phantom

tag

válasz bba #1 üzenetére

Hello

Nálam egy Lexmark Rn+ dolgozik, és csak a legjobbakat mondhatom róla. Igaz, hoyg nem tintasugaras, hanem lézer, és nem is az olcsó, otthoni kategória, de 5 és alatt csak egyszer kellett szervizbe vinni (pedig néha elég alaposan megdolgoztatom), a tapegységben ment ki valami ''akármi.''

Szerintem mindenképpen profibb, mint a HP, bár ez utóbbiból csak kisebb, otthoni modellekhez volt szerencsém.

Egyetlen hibáját tudom említeni: ha leharcolt win fut a gépen, azt nem igazán szereti a driver...

bye
    Phantom

• bazs

aktív tag

válasz bba #1 üzenetére

Még nem hallottam rosszat a lexmarkról, pedig sok ismer?sömnek van, a patron utántölthet?, így jóval olcsóbb, igaz a HP valóban jobban hangzó márka

Aktív témák

Hirdetés