Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
itanczos #3339 üzenetére
ESXi Custom HP 6.5u1
16GB RAM
Xeon E3-1280 v2
Samsung 850 PRO 128GB SSD
4x WD 1TB RedW10: 4 CPU, fix 8GB RAM, SCSI Controller: vmware paravirtual
OMV: 2 CPU, 4GB RAM, SCSI Controller: vmware paravirtual, de volt LSI paralell is.Eloszor a B120i adta a Raid 10-et (4db WD 1Tb NAS HDD) ezen OMV, a W10 szinten a B120i-n csucsult Raid 0-ban SSD-n. Ekkor iszonyat lassu volt a kommunikacio az SSD, es a raid 10 HDD-k kozott. Sooot a W10 is iszonyat vontatott volt, nem olyan pattogos, mintha SSD-n futna.
Ezutan B120i raid kikapcsol, W10 SSD-re, az OMV pedig szoft raid 10-el OMV alol megcsinalva.
A W10 felgyorsult, ugy ahogy illik, a sebessege sokkal jobb lett, nyilvan mivel a +1 sata port csak sata2, igy nem tudta az SSD-t kihajtani, de teljesen hasznalhato. Kivulrol egesz jo sebessegeket produkalt mind 2 oprendszer de a 2 egymas kozott lassu, mint a dog.Ezutan tesztkent nativ W10 SSD-re HDD-k kulon raid nelkul minden rohadt gyors...
Mivel hetekota kuzdok tesztelgetek, iszonyat sokat olvasgattam kulfoldi forumakat, igy a tokom kezd kilenni, hogy nem tudom, hogy mitol van ez, hogy kivulrol tud gyors lenni a rendszer, de "hazon belul" ugyanazon raidvezerlon keresztul iszonyatosan tetu.
Ui: Volt meg 1 olyan verzio is, hogy meg ekkor nem volt SSD, es a B120i raid 10-re raktam W10-et. Ez is olyan tetu lassu volt, hogy a W10 bootolasa volt vagy 1-1.5 perc. Ertem en, hogy SSD-hez vagyok szokva, de a raid 10 elvileg 4x olvasasi, es 2x irasi sebesseget tud. Na ez szerintem lassabb volt, mintha 1 HDD-t hasznaltam volna csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest