- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
itanczos #3339 üzenetére
ESXi Custom HP 6.5u1
16GB RAM
Xeon E3-1280 v2
Samsung 850 PRO 128GB SSD
4x WD 1TB RedW10: 4 CPU, fix 8GB RAM, SCSI Controller: vmware paravirtual
OMV: 2 CPU, 4GB RAM, SCSI Controller: vmware paravirtual, de volt LSI paralell is.Eloszor a B120i adta a Raid 10-et (4db WD 1Tb NAS HDD) ezen OMV, a W10 szinten a B120i-n csucsult Raid 0-ban SSD-n. Ekkor iszonyat lassu volt a kommunikacio az SSD, es a raid 10 HDD-k kozott. Sooot a W10 is iszonyat vontatott volt, nem olyan pattogos, mintha SSD-n futna.
Ezutan B120i raid kikapcsol, W10 SSD-re, az OMV pedig szoft raid 10-el OMV alol megcsinalva.
A W10 felgyorsult, ugy ahogy illik, a sebessege sokkal jobb lett, nyilvan mivel a +1 sata port csak sata2, igy nem tudta az SSD-t kihajtani, de teljesen hasznalhato. Kivulrol egesz jo sebessegeket produkalt mind 2 oprendszer de a 2 egymas kozott lassu, mint a dog.Ezutan tesztkent nativ W10 SSD-re HDD-k kulon raid nelkul minden rohadt gyors...
Mivel hetekota kuzdok tesztelgetek, iszonyat sokat olvasgattam kulfoldi forumakat, igy a tokom kezd kilenni, hogy nem tudom, hogy mitol van ez, hogy kivulrol tud gyors lenni a rendszer, de "hazon belul" ugyanazon raidvezerlon keresztul iszonyatosan tetu.
Ui: Volt meg 1 olyan verzio is, hogy meg ekkor nem volt SSD, es a B120i raid 10-re raktam W10-et. Ez is olyan tetu lassu volt, hogy a W10 bootolasa volt vagy 1-1.5 perc. Ertem en, hogy SSD-hez vagyok szokva, de a raid 10 elvileg 4x olvasasi, es 2x irasi sebesseget tud. Na ez szerintem lassabb volt, mintha 1 HDD-t hasznaltam volna csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Gamer pc
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest