- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Egy félig-meddig HP problémával fordulnék hozzátok:
Adott egy HP ProBook 4530s, melyből kivetettem a gyári HDD (750GB), mert a gépet olyan fogja használni, akinek elég egy 150gb-os hdd is.
Kivettem a gyári hdd és betettem egy másik gépbe, de nem tudom semmilyen módon sem megformázni és működésre bírni a hdd-t.
Próbáltam külső programmal is (EaseUS Partition), de úgysem történt semmi.
Újrahúztam a wint (formáztam is) és utána sem látta más gép a hdd-t.Kérdésem, mi lehet a probléma? Eddig nekem egyetlen hdd sem csinált ilyet.
Minden segítséget előre is köszönök
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
A Nagy RAM-os topicban is feltettem már a kérdést, de itt is felteszem hiszen egy HP laptopot szeretnék RAM upgradelni.
Szóval adott egy HP ProBook 4530s - Intel i5, gyárilag 1x4GB RAM van benne
Ezt szeretném úgy bővíteni, hogy 8GB RAM legyen 2x4GB. Mindenképpen 8GB vennék a gyárit, meg valószínűleg eladnám itt az aprón.
Kérdésem az, hogy mire figyeljek milyen RAMot érdemes venni?
Van érte a magasabb MHz-nek? vagy mindegy, hogy 1066 vagy 1333 vagy 1600?Kinéztem egy RAMot, de most éppen pont nincs, ahonnan rendeltem volna. Ha újra lesz, akkor ez egy jó választás?
Ugyanakkor olvastam olyat is, hogy a HP-k néha nem működnek csak olyan RAMokkal, melyek HP kompatibilisek. Ez igaz? Mely RAMokra, gyártókra igaz ez?
Minden segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged