Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
A Nagy RAM-os topicban is feltettem már a kérdést, de itt is felteszem hiszen egy HP laptopot szeretnék RAM upgradelni.
Szóval adott egy HP ProBook 4530s - Intel i5, gyárilag 1x4GB RAM van benne
Ezt szeretném úgy bővíteni, hogy 8GB RAM legyen 2x4GB. Mindenképpen 8GB vennék a gyárit, meg valószínűleg eladnám itt az aprón.
Kérdésem az, hogy mire figyeljek milyen RAMot érdemes venni?
Van érte a magasabb MHz-nek? vagy mindegy, hogy 1066 vagy 1333 vagy 1600?Kinéztem egy RAMot, de most éppen pont nincs, ahonnan rendeltem volna. Ha újra lesz, akkor ez egy jó választás?
Ugyanakkor olvastam olyat is, hogy a HP-k néha nem működnek csak olyan RAMokkal, melyek HP kompatibilisek. Ez igaz? Mely RAMokra, gyártókra igaz ez?
Minden segítséget előre is köszönök.
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Egy félig-meddig HP problémával fordulnék hozzátok:
Adott egy HP ProBook 4530s, melyből kivetettem a gyári HDD (750GB), mert a gépet olyan fogja használni, akinek elég egy 150gb-os hdd is.
Kivettem a gyári hdd és betettem egy másik gépbe, de nem tudom semmilyen módon sem megformázni és működésre bírni a hdd-t.
Próbáltam külső programmal is (EaseUS Partition), de úgysem történt semmi.
Újrahúztam a wint (formáztam is) és utána sem látta más gép a hdd-t.Kérdésem, mi lehet a probléma? Eddig nekem egyetlen hdd sem csinált ilyet.
Minden segítséget előre is köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest