Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kolondrum #41827 üzenetére
Nálam is ‒ embéhez hasonlóan ‒ egy vadiúj Acer Aspire ES1-131 csinált hasonlókat Ubuntu alatt: leszakadt a hálózatról, de amúgy is iszonyatosan gyenge volt a jel. A próbaképp felrakott W8.1 alatt azért nem, mert a Win nem is látta a wifi-kártyát. Ment szervizbe, frissítették a BIOS-t, és ők rakták fel a drivert (a Winre). Azóta megy a kártya, de azért rendszeresen eldobálja a hálózatot még így is. Én is hw hibának tippeltem az Aceren, de a szerviz b@szott rá, azt írták a javítási lapra, hogy a hiba nem jelentkezett. A wifi mellett 1,5 méterrel tényleg nem jelentkezik. De légvonalban 6-7 méterre már igen, pedig más gépek (a saját 8560p-m és a mobil) atomstabil nettel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest