- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chaser #35926 üzenetére
Az én a HP-dv6-om 2x járta a szervízt, némethonban vettem Refurbként. Mivel a gari kb 1 éve élt, így a nyamvadt papírszámla bizonyította a 2 évet.
Egyébként nekem meglepően jó tapasztalatom van az itthoni szervizükkel, (még ha a gép elhasalt kétszer is),
3 nap alatt vitték-hozták, alaplapcsere, kijelző csere ,stbk... Elsőre a Logi pmx egerem unifying vevőegységét is benne hagytam véletlen, amit visszakaptam, másodjára meg a Halálos iramban 6 dvd-re ragasztottak egy matricát h hozzám tartozik.
Másrészt, új akkut kaptam a 22. hónapban, mikor felvetettem, hogy nem bírja úgy mint újkorában, úgy emlékszem csak 1 év van akkura.
Egyszóval nálam példás. -
válasz
Chaser #35926 üzenetére
Azért, hogy ha megveszel a f*szjankótól egy lopott/bugázott (hogy mindenki értse) gépet, legalább az első hibánál kiderüljön, hogy mi van. És még sok más ok miatt is. És még azért is, mert sok olyan kereskedő van, aki mindenféle kamu, stb. gépet árul olyan szöveggel, hogy magyar bilentyűzet, meg magyar garancia (amiből legalább 1 nem igaz), és a márkaképviseletnek nincs kedve hozzá, hogy ezeket a fekete gépeket ingyen javítsa. Most is fut itt a ph-n és a vaterán egy srác, aki ilyen amcsiból behozott (legalábbis ezt mondja) gépeket árul újként, garanciával, szinte féláron. Sosem volt érvényes az amerikai garancia Európában, pl. ezért is átb*szás az egész. Vagy csak felszórta a hirdetéseit, hogy olcsóbban vegye meg ugyanazt a gépet attól, aki tényleg árulja is... de ez már más lapra tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest