Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz 1nsan1ty #22119 üzenetére

Igen, ezt már régen kiszedtem, még az elején mikor egyre jobban kezdett zavarni a suhogás, de nem lett más.

pumukli23:
    Lehet a nagyobb képekhez több BIOS van, ehhez csak pár volt elérhető (öt), a negyedik volt fent. Ráraktam a legújabbat, továbbra sincs változás. Visszafelé nem próbálgattam őket, amúgy is ott volt, h a régebbieket nem lehet már visszarakni, és a leírásokban sem szerepelt ilyen irányú optimalizáció.

Ez annak jó, aki nem egy süketszobában használja a gépét, hanem valami más helyen, ahol némi alapzaj azért van. Megkockáztatnám, h egy irodában se biztos, h ilyen hangra vágyna egy titkárnő. Vagy a másik megoldás, h csak időszakosan netezik, nem egész nap megy a gép nála.
    Buszon/vonaton pl. semmi bajom nem volt vele.

Viszont HDMI-n keresztül szoktam a képet küldeni a TV-re, na hát ezzel a notival nem működött a filmnézés se, mert egyszerűen zavaróan hangosan suhogott, a filmek csendes részei alatt nem lehetett (alacsony hangerőnél) érteni a párbeszédeket. Pont mintha egy asztali gép ment volna.

Ezt a billentyűzetelrendezést még csak-csak megszoknám, de az általam eddig használt notikhoz képest állandóan suhogó venti már zavaró.
    Rossz, mint amikor valaki csoszog, vagy csöpög egy csap..

Néha rámjön a Need For Speed: World Online, akkor azért szeretnék teljes értékű felfelé nyilat nyomkodni gázadás közben, de ezen a gépen még ez se megy.. egy idő után bosszantó, h a körmömmel kell nyomnom a gázt.
    A rosseb az ilyen "ujjitásokba", simán elfért volna egy kisebb shift, cserébe meg lenne normális kurzorbillentyűzet.

Új hozzászólás Aktív témák