Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Üdv, olvasgatom a topikot, persze mindenki írja a saját véleményét, pro kontra, kinek mi, egy megjegyzés, Kw-ot számolhatunk de a számla nem csak ebből áll , 1000 Kw költsége a következőkként oszlik meg
1000 Kw : 19277 Ft
Rendszerhasználati díj 20358Ft
Adó hatályon kívüli díj _ 1460 Ft_______
ez összesen 41095 Ft
Tehát az infra elég drága mulatság, tudom mert személy szerint infra és elektromos konvektor fűtést használok, Hozzávetőlegesen az évi villanyszámlám 300 000-350 000 Ft, igaz nálam minden villannyal működik, és ez is benne van, de nincs más alternatíva, külterületen lakom, a gáz felejtős, vezetékes messze van, tartályos meg sose térülne meg, vegyes tüzelés meg ugyanúgy drága , ha meg kell venned a fát nem sokkal olcsóbban jössz ki, aztán mennyit kell vele dolgozni, mennyit koszol, 60 éves vagyok nem akarok már fát vágni, mivel ki van építve a vezérelt áram, ez a megoldás, következő szezont azzal kezdem, a jelenleginek kétharmadából kijövök számításaim szerint, Magyarúl aki elektromos fűtést választ az számoljon, akár infra, akár hőszivattyu, akár konvektor, mind pénzbe kerül, nem is kevésbe, viszont kényelmes, és tiszta, és akkor a hatásfokot nem is néztem, a direkt elektromos fűtésnek 99% a hatásfoka, az összes többinek, a hőszivattyút is beleértve max 75%.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest