Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Exelsior
üzenetére
Nekem 3db mobil és 2db otthoni szolgáltatásom van, most az újabb 2024-es mobilM dijcsomagra kellett váltanom, mert még valami 5 éves régi volt amire nem tudtam volna semmit sem venni, és ez az újabb érthetetlen okból még olcsóbb lett így, és a 4Gb net 5 lett, így 4700ft helyett 4100ft lett😂 Szóval ezeken kívül, van egy otthoni 2000/1000 internet ami 6900ft, és egy alap telefon szolgáltatás ami 700ft ez muszáj, mert így benne maradtam a Magenta1-ben! Volt még egy családi tévé is amit kb 3 éve nem használtunk, így azt vissza mondtam már 2 hónapja...Szóval így havonta 20K-t fogok fizetni cakk pakk, 2 év hűséget kellett vállalnom a 3db mobil előfizetésre, és így hozta ki nekem az ügyintéző csaj 418K-ra, amit én KP kifizettem, a részlet valami 18-19K lett volna pluszban, amúgy nagyon rendes volt! Mondjuk kicsit elszámoltam, mert a Switch nem fog elmenni 160-ért, de ez már részlet kérdés...ha gyorsban 120-ért eladom, akkor 300-ba lesz a V2, de szerintem ennyiért, de még 420-ért is, ha nem lenne a Switch, ez a telefon ajándék

Ja igen és személyesen menjél be mindenképpen, mert online én sem tudtam igénybe venni a kedvezményes árat...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest