- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttamas
tag
-
vlesi69
őstag
-
tomasz79
tag
-
Uher
aktív tag
-
Nashville
tag
Ezek fényében sem látsz rá esélyt?
[link] [link]
Amiket eddig olvastam, csak a Honor tárcsázó volt a kitétel amit a C431 build fémjelez. Az XDA-n és a Reddit-en PC-n a Platform Tools segítségével csinálják az XDA-n és az XDA téma címe ez: Call Recording Android 12, 13, 14 (new Honor)@ttamas #552
Persze tudjuk mi az a puding próbája, de még 14 napos elállást sohasem próbáltam ki. Minden gond nélkül szokott működni, ha mégis visszaküldeném? Jó lenne megint nem pórul járni. 😔@vlesi69 #553
holnap hívom a Honor Ügyfélszolgálatot kíváncsi vagyok mit mondanak. A 200 Pro-ra. -
Nashville
tag
Lenne egy nagyon fontos kérdésem hozzád és mindenkihez, akinek számít és tapasztalt hívásrögzítő ügyben (jaja ez már a fétisem 🙈)
Szóval, egyértelműen kijelenthető-e az hogyha bármilyen Honoron a Honor tárcsázója van nem a Goggle tárcsázója, akkor a szokásos apk telepítéssel aktiválható a gyári hívásrögzítő Android verziótól függetlenül?
Azért lenne ez égetően fontos infó, mert kijött a Honor 200 pro és most előrendeléssel az Euronics-ban jár hozzá ajándék tablet és töltő, így nem buknék orbitálisat a Honor 90 eladásával, mert az már tuti, hogy nekem ez a Honor 90 C430-al nem maradhat. Jól megszívtam, hogy Telekom személyes vásárlás volt, nem Internetes, mert akkor visszaküldtem volna a hülye tárcsázójuk miatt. -
vlesi69
őstag
-
vlesi69
őstag
-
laci1892
őstag
-
illjo
senior tag
-
laci1892
őstag
-
laci1892
őstag
-
laci1892
őstag
-
csonkadavid
tag
-
csonkadavid
tag
-
woodworm
veterán
-
cyber86
őstag
-
Fordos Laci
csendes tag
-
mihaczitomi
tag
-
Fordos Laci
csendes tag
-
vlesi69
őstag
-
DefJamHUN
aktív tag
-
mumtaz
senior tag
Hát vajon mit is válaszolhatnának!? Ugyanazt, amit egyébként XDA-n is írtak páran nem 90-esre, meg Magic5-re és hasonlókra. Ott is akadtak külföldi szolgáltatónál vásoltaknál C430-asok és a "Global" meg C431.
Egyébként a 3 éve szintén hasonlóan a Telekomornál vásárolt Honor 20 PRO-m C431-es.
Jól jönne egy "cross flash". Anno a Honor 8-as időkben még olyan jó volt, hogy volt egy csomó lehetőség. És mindennek az alapja sajnos az a fránya bootloader.
-
vlesi69
őstag
-
mumtaz
senior tag
Sajnos kár ezért a szolgáltatói hülyeségért. A Magic5 Pro fórumban is sokan rá voltak állva erre a témára, hogy a Honor a mobilszolgáltatók igényeinek megfelelve adja ki a C430-as változatokat full Google alkalmazásokkal és nem a gyári Honor cuccokkal. A C431 meg elvileg a "Global" változat a Honor alkalmazásokkal.
Nem tudom, hogy a szolgáltatók miért erőltetik ezeket a Google féle cuccokat. Én semmi értelmét nem látom. Biztos van, csak nem user oldalról nézve.
A másik dolog is már csak általánosan a szomorúság már pár éve, hogy nem lehet nyitni a bootloadert. De az meg nem ennek a telefonnak a hibája.
De, mint korábban írtam, ez Honor 20 Pro-mnál nem volt gond, mert bár azt is a Telekomtól vettem, de azon még a gyári tárcsázó és névjegyzék volt és egyéb dolgokra is volt megoldás rootolás nélkül. Így nem is hiányzott a nyitható bootloader. -
mumtaz
senior tag
Sajnos erre tartott a Honor. Honor 8-nál még kellett a root a reklámmentes YT miatt. De akkor még nyitották a bootloadert. Honor 20-as időszakban már nem kellett hozzá root, de addigra meg már ugye nem is lehetett a zárt bootloader miatt, de abban minden meg volt roorolás nélkül is. Na most itt a Honor 90-em és csak teszem szét a kezeimet.
-
mumtaz
senior tag
-
Alpachino
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megnézem majd. Volt hogy kétnaponta néztem, a próbaverzíót is.