Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szabonagyur #63271 üzenetére
Hmm, ismerős is panaszkodott, hogy neki meg a bmwn húzták meg úgy, szintén Miskolcon, hogy egy 80 centis vascsovon páros lábbal ugrálva tudta csak lelazitani... Az szerinte se 140 Nm volt.
De pár hete én is azt láttam, hogy egy Passatnak a kerekkulcsan ugrál egy ember hasztalan. Nem értem mi a fenének tépik meg egyesek menetszakadasig... Persze., mert egy nyomatekkulcs kerül vagy 7000 Ftba, a szerelőnek meg plusz 2 percbe hogy rahuzzon vele előírás szerint. Na ezért csináljuk mi is már magunknak. Kézzel meghuzom, 50 km után meg ismerőssel nyomatékra.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest