Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Davetim #52718 üzenetére
Nézzed a szintet, hogy mennyire tűnik a tartályból. Vegyél hozzá ilyet: MANNOL 8970 PSF for HONDA, tartsd a kocsiban.
Igazából nem befolyásol semmit, csak ha leesik a szint és levegős lesz a rendszer, akkor egy idő után el fog dögleni a szervo pumpa, aztán kiesik a szervo hatás, nehéz lesz kormányozni mint az álat, és ha szervo nélkül jársz vele tönkreteszed a kormányrúd összekötőktől elkezdve a mindent is. Ha szürcsögni kezd a pumpa a kormány tekerésekor, azt lehet meghallod bent is, akkor már kevés az olaj nagyon és fel levegősödött a rendszer, azonnal állj. Esetleg vihetsz hozzá szerszámkészletet, hogy meglazítsd az ékszíj feszítőt, le tudod venni a szíjat mert kívül van és nem fedi semmi, hogy ne hajtsa a száraz pumpát a halálba a motor, abban az esetben ha pl a szervizig még el akarsz vele jutni.
De ehhez már iszonyat eresztenie kell. Nem tudom hogy nézték meg hogy ereszt, gondolom levették a gumi harangot és állt benne az olaj. Évek alatt is tud abban összegyűlni az az olaj mennyiség, nem egyik napról a másikra fos be oda 1 decit.
Ezeknek ennyi az ára, szerintem túlárazottak ezek a 6 os accordok. Olyan mint a toyota avensis.
LPG annyiból jó hogy nem kell tankolni annyit, mert ez megeszik 10-11 litert lazán. De én nem vennék lpg-s kocsit. Nem tudom mennyire barmolták össze a beépítésnél a kasznit, meg az olyan szerelők sem szokták szeretni az ilyen kocsikat, akik nem lpg-znek. Tehát ha befecskendezéshez kell nyúlni, akkor lpg-s szerelőhöz kell menni. Más hátránya nem nagyon van, drágább bele a gyertya, de azt nem kell olyan gyakran cserélni. Van olyan motor ami nem szereti az lpg-t, és kikészül tőle, ezekről a régi honda motorokról nem tudok ilyeneket. Mi van ebbe? F23 as blokk?
Én alkudnék belőle amennyit csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- DIRT Rally 2.0
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Router gondok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest