Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na igen,de a kasztkorlát szerintem mindennél rosszabb dolog...főlegha olyan kaparintja meg az 1-2 csipát,aki nem ért hozzá,csak remek anyázás kerekedik belőle,más játékból volt rá elég példa.
Egyébként én még mindig azt mondom,hogy jobb lenne az erős,de minden szempontból lassú csipa.Legyen elegáns dolog bánni vele,legyen időigényes,kelljen beáldoznia a sok killt az illetőnek NÉHÁNY,de stratégiailag FONTOS kill eléréséhez általa.
Sőt,kaphatna több pontot az a killért,aki sniperezik,ha kellően lelassulna a dolog,gondolok itt a célzásra,helyszínre menetelere,stb.
No,akkor a csapat is becsülné a snipert,mert tényleg védhetne,de a sikeres snipernek is megérné a mindössze néhány,de jó helyre nyomott kill.A való életben sem kapkodó idegbetegnek való feladat az ilyesmi,ha lövés után több időbe telne visszaállni lőkész állapotba,akkor már reálisan is lehetne kezelni.
A valódi sniper órákat dekkol az ominózus pillanatra várva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Modding és elektronikai kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Mac Mini M4, 256GB, 16GB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest