Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
Ó.
Itt fajtára van ennyi, talán több is lehet... sok van, azt tudom...
Ja, és egy névajánló is készül
Origón lévő utónévtárat használom, és a különlegesebb neveket beajánlomMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Bazsesz
őstag
válasz #57764352 #100 üzenetére
Hát, a hátsimogatást, a pároztatást meg egy ember társaságát elviselném én is. De mivel egyik sem adott, így ezért vettem kaktuszt. De amúgy tiszta jó. Jobb, mintha nőm lenne, mert nem kell rá annyi pénzt elvágni, biztosan megértenek, nagyon ritkán hagynak el téged, szal tutijó dolog a kaktusz.
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
törölt tag
Valaki felvetette a kaktusztalit, hozzuk össze!!
-
Matr x
aktív tag
Elkészült a Matr x féle névajánló kaktuszoknak.
Használjátok egészséggel!
Bővebben: link
Forrás: Bővebben: link. Névajánlások, na meg a nevek jelentése.Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
MarKoo
addikt
Úgytűnik, nem csak én vagyok hülye. Fanatikus kaktuszgyűjtőként. 70 db (különböző fajta) kaktusszal büszkélkedhetek.
Abból 1, 2 méteres. Ha vaakinek kell leírom melyik hónapban mit kell csinálni.
[Szerkesztve]https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
escie
őstag
régen én is foglalkoztam ezekkel a szúrós izékkel
de mára már kiválasztódtak nagyon, csak a ''rambó-típusúak'' maradtak meg.
van egy olyanom amit kint lehet hagyni télre is, állhat rajta a hó meg minden...
bár elér ronda szegény, viszont totál nem kell vele foglalkozni semmit...
van egy olyan is amelyik minden nyáron virágzik, holott le sincs sz*rva szegény...
igazából ezt bírom a kaktuszokban igazán...
bár több törődéssel minden bizonnyal jobban néznének ki...I'm back, baby!
-
mormota
senior tag
ááááááááááááááá
ez már kezd a paranoia felé hajlani.. a következő hirek majd arról szólnak a tévében, hogy kaktuszimádó számítógépemberek (ti) begolyózva, motyogva simogatjátok a kedvenc növényecskéiteket az utca közepén...
eléképzeni is borzalmas...
ugyhogy csak ésszel, mert nem szeretném, ha lelkes kaktusztartó társadalmunk létszáma csökkene az elmeháborodás miattIllusztrálok, tehát vagyok
-
Matr x
aktív tag
Nem... nem kezdünk megbolondulni... Példa: #104. Nem... biztos..
Inkább ne képzelődj... ne adj ötleteket!!
Simogatni ezeket a tüskés-bozontos virágokat??? Szép... aki csinálja, lelke rajtaMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
törölt tag
Asszem csinálok már képeket a drágáimról.
Amúgy megvettem a könyvet, nem akarom kicsinálni őket.
A barátnős dolog igaz. -
törölt tag
A képek elkészültek,de a repertoár nem teljes, mert még holnap kapok egyet.
Bővebben: link -
törölt tag
Délutánra megcsinálom.
Ma kaptam még egyet. -
rdi
veterán
off: azt nem tudom hogyan kell, de azt tudom, hogyan nem: alsónadrágban
Fej! Tor! Potroh!
-
törölt tag
OKSA, most nekem működött
-
Bazsesz
őstag
Üdv minden kaktusztatró emberkének!
Immár 16 kaktusszal büszkélkedek, mert ma kaptam 4-et, és benne van a nagy kíváncsisággal és érdeklődéssel várt ALOE VERAs kaktusz is. Nagyon szép, nagyon jó, meg minden.
És annyira boldog vagyok, mint a huzat. Legalább annyira, mint amikor az ember szerelmes. Már kezdődnek a névadások.
Tipikus kaktusznevek: Dezsőke, Ödön
Eddig ennyi van.
Üdv: Balu''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Bazsesz
őstag
Nem vagy hülye! Aki kaktuszt gyűjt, az nem hülye, és nem is lehet az. Én is annak készülök, csak még most 16 darabnál tartok (igaz egy hete gyűjtöm )
Az a két méteres nagyon ott lehet. Nem akarnál valakit melléállítani, és lefényképezni, hogy milyen az?''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Bazsesz
őstag
No ilyenkor senki sehol?
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Matr x
aktív tag
Azér benézelődök én is egy kicsit... az én névajánlómat megnézted már? Onnan lehet meríteni
Majd hétvégén talán végigrohanok az itthon fellelhető kaktuszokon, és lehet majd nézegetni őketMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
törölt tag
Képeimet néztétek?
-
Matr x
aktív tag
válasz #57764352 #126 üzenetére
Ha a #115-ben leírt linkre gondolsz, akkor sorry, nekem nem jött be. Vmi máshogy linkelés? Vagy rögtön a képet? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen???
[Szerkesztve]Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
_Volkovy_
nagyúr
Most megyek estimesét olvasni Zakariásnak.További jó mulatást
-
Bazsesz
őstag
Kaktuszok előre! (ez ápnak számít. )
Szóval a képeket nagyon várom.
Amit a #115-ösbe (asszem ebbe) be lett linkelve, az sajna nem megy.''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
törölt tag
Ha most se menne, akkor, hétfőn felrakom máshova!
-
mormota
senior tag
kaptam egy új drágaszágot
ezt azt hiszem nem fogom annyira szeretni, mert ez azok közül a fajták közül való, amik megnőnek nagyra... és én csak a kicsikaktuszokat szeretemIllusztrálok, tehát vagyok
-
Spensers
aktív tag
Akváriumban sokk vizzel...
-
Spensers
aktív tag
Mellesleg bátyámnak annó volt pár 100 kaktusza télére behordtuk őket a házba de mikor már jobb idők voltak mindig kivitük őket az erkélyyre ott voltak egésszen összig a hideg időkig aztán vissza-be.
Nyáron a legtőbb ki is virágzott nanyon szépek tudnak ám ijjenkor lenni!
NEM szabadőket agyon-locsolni hetente egyszer elég. -
Matr x
aktív tag
Van egy rakat kép a kis növényekről. Van 3 nagyobbacska kaktusz, amit sikerült kicsit homályosra lekapni, és ezek nem kerültek (most) fel.
Most ennyi. (nincs kedvem a honlapomon külön oldalt most összelökni, majd lesz egyszerMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Bazsesz
őstag
Ilyenjeim vannak (igaz ez ha jól sejtem 1 kaktusz 2 féle szögből lefényképezve)
http://web.axelero.hu/snee4/bin/kaktusz06.jpg
http://web.axelero.hu/snee4/bin/kaktusz07.jpg
ILYEN MEG KELL NEKEM! Ez nagyon kúúlul néz ki! Asszem bemegyek szétnézek miskolcon ilyen iránt.
http://web.axelero.hu/snee4/bin/kaktusz12.jpg
http://web.axelero.hu/snee4/bin/kaktusz10.jpg''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Matr x
aktív tag
Nem, az mind különböző. Az egyik lépcsőn, a másik az ablakban van
És hogy az a két nagyontüskés honnan van? Nem tudom.... mindnehonnan, amerre járkáltunk, és találtunk egy kaktuszos elárusító helyet, a muter rögtön lecsapott.
Kis féldecis pohárban megvásárolt növénykékből alakult ki mindegyik
Ja, néha van kaktuszkiállítás is, és ott lehet igazán különlegességeket találni!!!Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
MarKoo
addikt
Nah. Lefotóztam a nagy kaktuszt. Pontosítom a méretét.
1,6 m. Itt van akép, sajnos egybe nem tudtam lefotózni, mert a többi növény nem engedett oda.
A többi kaktsuzt is le tudom fotózni, de nagyon sok egzotikus kaktsuz om van ami nem szép ilyenkor, csak nyáron. De a többi az mind nagyon gyönyörű. Csak azt sajnálom, hogy kipusztult az a kaktuszom, amelyik 1 éjszakán át virágzik és valami eszméletlen büdös a virág ''illata''.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Bazsesz
őstag
Hmm, sztem a topik címét lassan át kellene írni a ''Nagy kaktusz topik''-ra Mert már régen nem arról szóül, hogy hogyan kell kaktuszt tartani. Mit gondol a topiknyitó róla? (Ha benéz ide a tuningmájer ''áemdébőszeleront'' kaktuszovics, Volkovy )
-
_Volkovy_
nagyúr
Be szoktam ide nézni,de ritkán,mivel a kaktuszaimat tanítgatom.Már tudnak gyököt vonni és négyzetre emelni.
A jövő hétre fel van nekik adva a Vörös és fekete,kedden kérdezem ki tőlük.Addig van egy kis nyugtom..
A topic cím módosítás mehet
Hol fogsz tárolni by the way 400db drágaszágot?Építesz nekik egy kaktuszházat(ha már pálmaház van,miért ne lehetne ez is)? -
Matr x
aktív tag
Dögvirág!!!
Ez nekünk is volt... eszméletlen, hogy egy ilyen szép virág, és... na de ott, ahol csak legyek vannak, ez a ''csábító''
Kaktusz szép egy darab...
/off
Képekhez megjegyzés, hogy ha lehet, egy kicsit kicsinyítsd le. Nemcsak magam miatt (adsl-nél ráérek várni...), de majdnem egy megás kép??? Kicsit kisebb méret, és rögtön gyorsabb lesz mind a fel, mind a letöltés.
/off offMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Matr x
aktív tag
Igen... és nem is olyan ártalmas... Bár az emberi kapcsolataidat egy picikét ez is visszaveti, de ha egy értő, kaktuszos társra lelsz, akkor nem lesz gond
400??? ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Félek!!!Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
törölt tag
Most már működnek a #115-ben a képek.
Look at them. -
Matr x
aktív tag
Kérjük fel Volkovy-t hogy írjon a Moderátor kerestetik topicba, és rendezze ezirányú törekvéseinket, mint topicnyitó. Persze ha a kaktuszai is megengedik neki. Vagy ha ők jobbat javasolnak?
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Bazsesz
őstag
Hm, az emberi kapcsolataim mehetnek, mint állat, úgy sincs sok. A két emberre meg bőven tudok szakítani időt. Még többet, mint kellene.
400 darab kaktusz miért olyan sok? Sztem kevéske. Lehet, hogy 1000 lesz belőle. 4*4-es szobába meg bőven elfér annyi kaktusz. Hamár két hatalmas ágy meg két gép meg egy íróasztal befér, akkor 1000 kaktusz miért ne?''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Bazsesz
őstag
válasz _Volkovy_ #142 üzenetére
Fú, tényleg. Nekem is meg kéne őket tanítani néhány dologra.
Amúgy én úgy veszem észre, hogy ha beszélek hozzájuk, és tettszik nekik, akkor nőnek. Mert a még nagyonkicsi kaktuszaim beindultak, mint a bolondkaktusz.''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Bazsesz
őstag
válasz #57764352 #146 üzenetére
Júj te a fizikakönyvről vedd le őket, mert utálják a kaktuszok a fizikát, és összemennek. Amúgy szép nagyon. Ha lenne digitális fényképezőgépem, én is lefényképezném őket, és belinkelném. de sajna nincs. Talán majd sikerül szerezni egyet kölcsönbe (plexiprojecthez úgyis fog kelleni).
Üdv: Balu''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- E-roller topik
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- SkyShowtime