Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel76
aktív tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Nem semmi
. Bár néhány válasz nehezen értelmezhető illetve sehogy. Jones ugyi nem gugli translatort használsz?
A cumó meg még mindig qrva jó. -
Kassadin
addikt
válasz
Stukker1987
üzenetére
Nem látom sajnos a képeken, nem fér el semmilyen kábel se az alaplapi tálca mögött?
Szerk: Csak vaksi voltam, megtaláltam az üres a90 képet. Majd gondolkodom én is, hátha jutok valamire a kábelrendezés terén.
-
becsitibi
senior tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Moduláris tápegységgel tudnál rajta segiteni,esetleg néhány kábelhosszabitó,és elosztókábelek,plusz mindent a hdd tartó mögül kéne az alaplap felé vezetni,a tápról meg az összes maradék kábelt a hdd tartó felé vezetni.
-
imibogyo
veterán
válasz
Stukker1987
üzenetére
Jól néz ki, de kár hogy nincs benne megfelelő kábel management.

-
Spor
csendes tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Az alaplaphoz adták ezt a matricát, csak simán felragasztottam. Sajnos maradt alatta néhány légbubborék az áttetsző részen látszik 1 picit. Jaja itt csinálgattam Egerben.
-
motorhead
aktív tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Nálam ha ezek közül kellene választani, akkor a Thermaltake Element S lenne a befutó. Ez sem teljesen az én világom, de a felsorolásból erre voksolnék.
Második befutó a Xigmatek Utgard. A Cooler Master HAF922-je nekem dizájnban sok. A nagy oldalventis Thermaltake meg végkép kiesne.Szerintem ebben az árkategóriában még nézzél szét jobban. Nem ismertem az összes mai gyártó házát, de van még itt miből csemegézni.
Ez ugyan miért fontos ? "előny ha alaplap kiszedés nélkül tudok hűtőt cserélni"
Most nem azért de te ilyen gyakran cserélsz hűtőt? Vegyél egy jó minőségű hűtőt és nem kell cserélgetned. Én annak idején azért áldoztam egy vagyont a Scythe ninja-ra mert nem akarok az elkövetkezendő években hűtőt venni. És már majd 3 éve meg is van.. Jah... és simán lelehet emelni a prociról mert úgy van megoldva a lefogatása.
-
pincehely
addikt
válasz
Stukker1987
üzenetére
Hát te minden fórumban bejelented? Üzleti véna!

Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Bár néhány válasz nehezen értelmezhető illetve sehogy. Jones ugyi nem gugli translatort használsz?