- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter
tag
válasz
Kernel #45439 üzenetére
Akkor már mindent értek! Ugyanis Még éjjel rákötöttem, hogy ne kelljen ezzel kínlódni és éjjel 13V volt az akkumulátorban. Ment is rendesen, de reggelre elkezdte azt, hogy percenként újraindult a modem meg eldobta a kapcsolatot. Ekkor 12V-volt az aksiban már csak. Akkor gondolom ez ezért van. Egyébként a modem adapterét tegnap kihúztam a hálózatból, de a modemből nem kötöttem ki és rákötöttem az aksit, ami ment a routerbe és a modembe.. nem akart menni csak szikrázott az aksisarú nem értettem, hogy mi van és akkor a modem tápjában a kimenő részen volt egy kondi, az olyat szépet szólt éjjel, hogy csoda nem keltek fel rá!
A routernek meg a modemnek nem lett baja gondolom van benne dióda ami védi.
-
Kispotter
tag
Köszönöm! Akkor mehet nyugodtan mindkettő! Gondolom a modembe is kapcsoló üzemű táp van akkor! Sajnos nincs, de ezek szerint akkor nem is kell!
-
Kispotter
tag
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Egy gyors segítségre lenne szükségem! Ma reggeltől délután 4 ig nemvolt áram, és kellett internet, úgy hogy felhoztam egy 12V-os autóaksit, és rákötöttem a modemre, és a routerre. Kicsit már levolt merülve így 12V alatt volt a feszültség ( 11.5 V ), de ment róla simán minden! Mivel holnap sem lesz áram ( oszlopokat cserélnek) feltöltöttem az autóaksit így most üresjáratban 13.5 V van benne! A kérdésem az elfogja viselni a router aminek gyárilag 9V kell??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest