- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter
tag
válasz
Kernel #45439 üzenetére
Akkor már mindent értek! Ugyanis Még éjjel rákötöttem, hogy ne kelljen ezzel kínlódni és éjjel 13V volt az akkumulátorban. Ment is rendesen, de reggelre elkezdte azt, hogy percenként újraindult a modem meg eldobta a kapcsolatot. Ekkor 12V-volt az aksiban már csak. Akkor gondolom ez ezért van. Egyébként a modem adapterét tegnap kihúztam a hálózatból, de a modemből nem kötöttem ki és rákötöttem az aksit, ami ment a routerbe és a modembe.. nem akart menni csak szikrázott az aksisarú nem értettem, hogy mi van és akkor a modem tápjában a kimenő részen volt egy kondi, az olyat szépet szólt éjjel, hogy csoda nem keltek fel rá!
A routernek meg a modemnek nem lett baja gondolom van benne dióda ami védi.
-
Kispotter
tag
Köszönöm! Akkor mehet nyugodtan mindkettő! Gondolom a modembe is kapcsoló üzemű táp van akkor! Sajnos nincs, de ezek szerint akkor nem is kell!
-
Kispotter
tag
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Egy gyors segítségre lenne szükségem! Ma reggeltől délután 4 ig nemvolt áram, és kellett internet, úgy hogy felhoztam egy 12V-os autóaksit, és rákötöttem a modemre, és a routerre. Kicsit már levolt merülve így 12V alatt volt a feszültség ( 11.5 V ), de ment róla simán minden! Mivel holnap sem lesz áram ( oszlopokat cserélnek) feltöltöttem az autóaksit így most üresjáratban 13.5 V van benne! A kérdésem az elfogja viselni a router aminek gyárilag 9V kell??
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest