- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Üzem közben eszem ágában sincs bele nyúlni, ekkora fesz már nagyon nagyon tud ütni, simán lehet halálos, még ha kicsi is az áramerő.
Kondit legfeljebb ellenállás méréssel tudom ellenőrizni, esetleg feltölthetem kis feszültséggel.
A diódánál igaz, hogy a nagy feszültség mellett viszonylag kicsi áramerőre tervezték, de azért egy 220-as, 40W-os ízzót el kellene bírjon, az 0,2A körül vesz fel, a dióda meg 0,3A körül kell teljesítsen, ha 2500V a feszültség, a magnetron teljesítménye pedig 750W.
Ami zavar, az a magnetron ház is a kivezetései közötti kicsi ellenállás érték, az miből adódhat, zárlatos lenne ?
2002-es a készülék, szóval pár órát üzemelt már, bár sose sütöttünk benne, csak melegítettünk, tehát pár percnél többet egyszerre sosem ment.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest