- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
_ATi_1 #25170 üzenetére
Nem akartam már visszamenni a korábbi helyekre, és közben eszembe jutott mégegy fénymásolószalon, ahol megpróbálhatnám. Próbaképpen azért rákérdeztem a matrica hátuljára történő nyomtatásra, és legnagyobb meglepetésemre a csaj simán belement. Sajnos neki egyéb más papírja nem volt, így ezzel kellett beérnem. Pontosabban csak kellett volna, mert a nyomtatásból végül nem lett semmi. A nyomtató úgy eltüntette a lapot, mintha fekete lyuk lenne beleépítve.
Vígjátékba illő jeleneteknek voltam tanúi. Miután megmutattam a csajnak, hogy melyik a lézernyomtató, nekiállt nyomtatni, de egyből el is akadt, és nem találta sehol. Javasoltam, hogy indítsa újra, de a bekapcsolást a hálózat egy kismegszakító lekapcsolással díjazta, így a helység sötétségbe borult. Miután a gép is sikeresen újraindult, és a fénymásoló is elfelejtette, hogy eltüntette a lapot, nem volt hálózat, így próbaképp egy mezei A4-es lapra fénymásolt valamit. Az vígan kijött, de a papírom nem került elő többé
Így hát megköszönve a csaj kedvességét, és nem utolsó sorban a bátorságát, sikerélmény nélkül voltam kénytelen távozni.
Visszatértem egy korábbi helyre, ahol hajlandóak voltak pauszpapírra, fóliára, és 100grammos fotópapírra nyomtatni, így most van háromféle hordozóm, este megnézem melyikkel mire jutok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged