Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz malwy #16616 üzenetére

Köszi a képeket. :R

Ez alapján is jónak tűnt, úgyhogy tegnap én is megvettem (nem is volt messze, mert nemrég nyílt egy felénk is, a XI. Gazdagréti lakótelepnél).
    Viszont az kár, hogy nem találtam sehol meg külön a boltoknak a tel.számát, így nem tudtam biztosra, hogy lesz-e. Van egy központi készlet-információs telefon, de az csak hétköznap, du. 4-ig.
    Mondjuk mást is néztünk, nagy műanyag tárolódobozokat, de azt nem vettünk mert nem tűnik elég erősnek, hogy biztosan elbírja ha egymásra pakolunk többet is. Meg a kerekén el is mozdulhatnak egymáson túl könnyen.

A bitfej készlet nem tökéletes, de azt mondom úgy néz ki, hogy megérte ezt az árat.
    Pl. a bitek elég erősen szorulnak a tartóba, meg a tartozékok és maga a csavarhúzó is.
    Némelyik annyira, hogy puszta kézzel szinte lehetetlen kiszedni.
    Mondjuk legalább rögzítve vannak. Bár ez sem teljesen igaz, mert egy része meg pont hogy nem, azok tényleg ki tudnak hullani ha fordítva nyitod ki, erre vigyázni kell. De a felirat alapján lehet tudni melyik a felső része a doboznak.
    Egyébként maga a doboz kívülről egész jónak tűnik.

A saját csavarhúzójának a mágnesességével tényleg nem fogja meg a csavart (illetve pl. a kis méretű torx igen, ugye az nagy felületen tud érni a csavarhoz), de átmegy magán a fejen, kipróbáltam egy kölcsönkért nagyon jó minőségű és erős mágnesességű csavarhúzóval.
    És egy másik típusú / anyagú bittel összehasonlítva nem érzek különbséget a mágnesesség átadásával.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés