- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Köszi a képeket.
Ez alapján is jónak tűnt, úgyhogy tegnap én is megvettem (nem is volt messze, mert nemrég nyílt egy felénk is, a XI. Gazdagréti lakótelepnél).
Viszont az kár, hogy nem találtam sehol meg külön a boltoknak a tel.számát, így nem tudtam biztosra, hogy lesz-e. Van egy központi készlet-információs telefon, de az csak hétköznap, du. 4-ig.
Mondjuk mást is néztünk, nagy műanyag tárolódobozokat, de azt nem vettünk mert nem tűnik elég erősnek, hogy biztosan elbírja ha egymásra pakolunk többet is. Meg a kerekén el is mozdulhatnak egymáson túl könnyen.A bitfej készlet nem tökéletes, de azt mondom úgy néz ki, hogy megérte ezt az árat.
Pl. a bitek elég erősen szorulnak a tartóba, meg a tartozékok és maga a csavarhúzó is.
Némelyik annyira, hogy puszta kézzel szinte lehetetlen kiszedni.
Mondjuk legalább rögzítve vannak. Bár ez sem teljesen igaz, mert egy része meg pont hogy nem, azok tényleg ki tudnak hullani ha fordítva nyitod ki, erre vigyázni kell. De a felirat alapján lehet tudni melyik a felső része a doboznak.
Egyébként maga a doboz kívülről egész jónak tűnik.A saját csavarhúzójának a mágnesességével tényleg nem fogja meg a csavart (illetve pl. a kis méretű torx igen, ugye az nagy felületen tud érni a csavarhoz), de átmegy magán a fejen, kipróbáltam egy kölcsönkért nagyon jó minőségű és erős mágnesességű csavarhúzóval.
És egy másik típusú / anyagú bittel összehasonlítva nem érzek különbséget a mágnesesség átadásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest