Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SztiviVander #6418 üzenetére
Ezt nem nagyon értem, hogy a csatornát hol kellene állítanom. Amint látható az egyetlen csatorna állítási lehetőség a "Vezérlő csatorna", amire meg pont azt írtad, hogy "mindegy".
A Displayspecifications pedig egy elég megbízható oldanak van tartva, én nem is ismerek ilyen hasonlót, ahol ennyire részletesen lehet egy TV típusról tájékozódni. (A Hisense hivatalos termékoldalát hagyjuk, ott szinte semmi sincs a marketingen kívül, még az User manual-ban sincs semmi ilyesmi.)
Gyanús nekem is, hogy a TV nem tudja amúgy, de azért megpróbálom még, amit lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Kalandor: Habemus papam
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest