Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-19 20:22:02

LOGOUT.hu

Tartalomjegyzék:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5501) Gtaati


Gtaati
őstag

Hello Sracok!

Koszi a gyors valaszokat. Hat csak probalgatok dolgokat es nem all szandekomba kikapcsolni. Hat a regebbi LG 55UB850v kijelezte de az uj oled nem ha fejreallok akkor sem... Es mergelodtem is rajta rendesen.... Kiirja pl h 2160p Hevc BT.2020 de se a hz-t se p-t nem:(

(#5502) SunMount3r válasza Gtaati (#5501) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

A HDMI forrás címkéjét a TV-n Blu-ray-re állítottad? Próbáld meg ezt, ha még nem.

Vagy még megpróbálhatod a "Film" vagy "Mozi", "Cinema" vagy "Theater" stb. módot a forrásra alkalmazni a TV-n.

Ezentúl, a TV-ken szokott lenni egy a média lejátszóknak/BD lejátszóknak "ajánlott" külön HDMI port. Esetleg nézz utána a TV kezelési útmutatói között (nekem egy külön papíron volt képekkel), hogy melyik lenne az.

Nem biztos, hogy bejön, de ezekkel próbálkoznék...

Egy képet is linkelhetnél amúgy arról, hogy mit is ír ki konkrétan...

(#5503) embe válasza SunMount3r (#5490) üzenetére


embe
nagyúr

Minden ok, a beállítás rendben van. Természetesen mind a Kodiban, de magában a rendszerbeállításokban is kalibráltam a képet, nincs túlnyúlás.
De készítettem 2 képet, hogy miről beszélek. A képek felbontása 1920x1080

Tehát amikor a mediacenterben nézem, akkor ilyen, helyesen jelenik meg:

Miután beállítom, akkor már csak ilyen:

[ Szerkesztve ]

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#5504) Joshi válasza embe (#5503) üzenetére


Joshi
titán

Ne kínlódj vele, én már korábban is kérdeztem de zoomolja a háttérképet. Már ha az asztal hátterét akarod megváltoztatni.

(#5505) embe válasza Joshi (#5504) üzenetére


embe
nagyúr

Igen azt szeretném.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#5506) Joshi válasza embe (#5505) üzenetére


Joshi
titán

Ezt javasolta ricpet. Én nem szórakoztam vele jó az úgy ahogy van, ha bekapcsolom a lejátszót azt úgy is azért teszem, hogy filmet nézzek. :D

(#5507) embe válasza Joshi (#5506) üzenetére


embe
nagyúr

Próbáltam korábban én is a quicpicket, mert az korábban telón is bevált ebből a szempontból. De nem bírtam most vele. Akkor nekifutok még egyszer.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#5508) Joshi válasza embe (#5507) üzenetére


Joshi
titán

Mondjuk erre rá lehetne kérdezni a Futekon, hogy miért zoomol bele. :U

(#5509) captainnemo válasza ricpet (#5495) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Én csak azért rugóztam a témán, mert amíg nem jöttem rá az imprex belenyúl olyanba, amibe nem gondoltam volna (brightness/contrast) én is pont ezeket írtam amit te. Próbáltad azt a lejátszón beállítod a mozi üzemmódot és úgy kapcsolgatod az imprexet on/off? Én úgy vettem észre az imprex ahhoz közeli állapotba módosítja a beállításokat.

(#5510) SunMount3r válasza embe (#5503) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Hát erre azért nem számítottam. Főleg, hogy 1.0.9-en vagyok, ahol még csak nem is lehet semmilyen háttérképet beállítani, az opció megvan a Media Center-ben, de az egyetlen hely ahová beteszi az a MyApps menü, a többi helyen marad a sima fekete/kék semmi. A MyApps-ban viszont nem nyújtja egyáltalán.

1.0.7-esen viszont még teljesen működött és úgy emlékszem ott sem nyújtott semmit.

(#5506) Joshi : Azért már a 2.0.6-os fw-nél járunk és ez tényleg egy totál basic funkció lenne. Vannak sokkal fontosabb dolgok is az "user experience index" részeként, de azért ez is a részét képezi.

(Mondjuk van egy 26K-s Lenovo Tablet-em, de az "ajánlottak" közül és ott is küzdök épp ezzel a háttérkép problémával, mert ott is pont ilyen zoom-olások jelentkeztek. Szóval nem annyira véletlen ez, biztos köze van hozzá az Android OS-nek is... De, hogy ezt a gyártó nem tudja/akarja önerőből megoldani és mindenféle külső app-okat keljen ehhez telepíteni, pfff... Már Windows 95-ön tökéletesen működött ez a funkció és már lassan 2018-at írunk...)

(#5511) Joshi válasza SunMount3r (#5510) üzenetére


Joshi
titán

Ahogy írtam én már elengedtem a témát, azt simán hozza a Q5 Pro ami nekem fontos. :D Most az Oppo 203-nál vannak bibik, de hát ez a "szakma" már csak ilyen.

(#5512) magicbox


magicbox
senior tag

Tök jókat írtok, de szerintem az borzalmas nagy baromság, hogy a lejátszó belenyúl a tv beállításaiba. Honnan ez az ökörség. Belép a settings-be és contrast-ot állít. Ne vicceljetek már...

iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

(#5513) Joshi válasza magicbox (#5512) üzenetére


Joshi
titán

Én ebbe inkább nem szólok bele, de el tudom képzelni hogy még a kávét is lefőzi a tudtom nélkül. ;]

(#5514) captainnemo válasza magicbox (#5512) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Itt hatalmas félreértés van. :) Nem tv beállításaiba nyúl bele az imprex természetesen, hiszen a belső firmware-je még nem egy skynet szerencsére. :) A lejátszó saját beállításait módosítja, mert ott is lehet a brightness/contrast párost állítani, mármint elállítja attól ami alapból a felhasználó által be van állítva.

(#5515) magicbox válasza captainnemo (#5514) üzenetére


magicbox
senior tag

Akkor viszont teljesen rossz a megfogalmazás, mert a saját beállításait igazítja esetleg a forráshoz. De itt mindenki azt írja, hogy a tv beállításaiba nyúl bele. Ezért dobtam el a szíjat :) De szerintem ilyet is csak akkor csinál, ha a dinamikus kontraszt be van kapcsolva, ami logikus is.

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

(#5516) Joshi válasza magicbox (#5515) üzenetére


Joshi
titán

Vagy még azt tudom elképzelni, hogy a tévé profilokat keverik össze teszteknél. Magyarul az én Sony tévémen minden egyes HDMI bemenetre külön beállítást lehet eszközölni. Én pont ezért csak egy HDMI bemenetet használok a tévén, habár az erősítő miatt nem is tehetek mást. Egyébként ki az az elvetemült aki dinamikus kontrasztot bekapcsolva hagyja? Lehet hogy sokaknál ez okozza az Imprex villogást? :U

(#5517) TIT


TIT
veterán

Sziasztok!

Még nincs megoldva 3d-nél a kandencia helyes lejátszás?

(#5518) Joshi válasza TIT (#5517) üzenetére


Joshi
titán

Nincs és nagy valószínűséggel nem is lesz. ;)

(#5519) magicbox válasza Joshi (#5516) üzenetére


magicbox
senior tag

Kár, hogy ezt az én tévém nem tudja. Ez egy marha hasznos funkció.

iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

(#5520) captainnemo


captainnemo
aktív tag

Az impex villogás van és nem a dinamikus kontraszt miatt. Többek közt azt mindenképp kikapcsolom. Nem is értettem a kontraszt és világosság állításnál a keveredést. Ezt két helyen lehet állítani a megjelenítőn és a lejátszón. Én ugye úgy "tanultam" a megjelenítőn célszerű ezt beállítani. Én magam így is tettem de bekapcsolt impex mellett, és persze mint irtam dinamikus kontraszt kikapcsolása mellett. A lejátszón mindent középállásban hagytam. Viszont hiába van a lejátszón minden közép állásban, az impex ezeket elállítja. Mégpedig a készülék mozi beállításához közeli re. Ezt nem tudtam, mert szerintem nem logikus. Továbbá a tv -men hiába próbálom a két értéket szabályozni, ott a végpontozást nem tudom megcsinálni tökéletesen, csak a készüléken. A fentiek miatt volt imprex nélkül fakó a kép. Az imprex most is picit tuningolja a képet, de nagyon kicsi a különbség, hogy már jól beállítottam. Ha lesz villogás mentes imprex használom majd, de elvagyok addig is nélküle.

(#5521) SunMount3r válasza magicbox (#5515) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Szerintem kevered a dolgokat. Szerintem senki sem mondta, hogy az Imprex belenyúlna a TV beállításaiba. Az Imprex villog, nem a TV. Legalábbis nagyon remélem. Az utolsó lenne arra gondolni, hogy ilyenkor a TV beállításaiban is történik valami.

Írtam már régen, hogy ez valószínűleg valami HDMI handshake, EDID infó probléma lehet és akár még ez a régi CEC-es probléma is közre játszhat, ezekkel nem stimmelhet valami, hogy a lejátszó a TV oldaláról valamit rosszul érzékel, ami megkavarja az Imprex "agyát"... Elég "rejtélyesen" hangzik, de jobb tippet erre még nem hallottam.

A TV max akkor tehetne róla, ha valami képjavító, vagy dinamikus kontraszt, brightness stb. funkció azon is be lenne kapcsolva és akkor pont fordítva: a "javítandó" képet nem érzékelné konstansnak a lejátszó felől és ezért össze-vissza állítgatná ezeket.

[ Szerkesztve ]

(#5522) captainnemo válasza SunMount3r (#5521) üzenetére


captainnemo
aktív tag

+1

(#5523) kezo0 válasza SunMount3r (#5521) üzenetére


kezo0
addikt

Nem kevert ő semmit, az #5483-as hsz-ban Antonio ezt írta:
„kikapcsoltam imprexet és újra állítottam a képet a tv-n (lehet csak beképzelem de mintha ott is átállította volna a dolgokat, mert pár beállítás nem az volt mint hagytam legutóbb)...”
Szóval tényleg írtak itt ilyet is. Ami nyilván lehetetlen.

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#5524) captainnemo válasza kezo0 (#5523) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Nem nekem szól az üzenet de értem :), ha erre írta ok. Bevallom ez elkerülte a figyelmem. Amúgy engem a tv-m szívatott ilyesmivel, igaz nem arról volt szó a lejátszó átállít bármit is. Ha 3D módba kapcsoltam a tv-t, akkor átváltott másik profilra, én meg csodálkoztam miért romlik el a kép.

(#5525) SunMount3r válasza kezo0 (#5523) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Erre én sem emlékeztem, mondjuk ez az idézett mondat tartalmilag azért messze van attól, hogy ezt bármire is alapot adó konkrét állításnak lehessen nevezni a dologgal kapcsolatban. De a hsz.-em lényege csak az volt, hogy eloszlassam ezt a "téveszmét"...

(#5526) szrobert


szrobert
tag

Sziasztok!

Adott egy Q10 Pro, amire 2.0.6 után visszatettem a 2.0.1-et,
a gombnyomós módszerrel..
Ezután a Kodiban akadnak a mozik, érdekes módon
leginkább a BDrip-ek..
Mi lehet a gond?
Ilyen soha nem fordult még elő, mióta megvan a cucc..
Saját lejátszóval ok a lejátszás..

Köszi!

Tudom, használhatom a sajá lejátszót, csk mint jelenséget nem értem!!!

(#5527) SunMount3r válasza szrobert (#5526) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Ha a flash-elés rendben végig ment és ha a 2.0.6-ról 2.0.1-re közvetlen visszatérés amúgy nem okozhat problémát (ezt még senki sem jelezte a Futeko-n sem és nincs is ilyen figyelmeztetés) akkor csak a KODI bolydulhatott meg valahogy. Lehet nálad is frissített magától az ominózus, bug-os 17.5-re?

Nézd meg melyik KODI verzió van fent pontosan. Ha a 17.5, akkor érdemes leszedni és vissza rakni a 17.4-et vagy helyette az (állítólag) javított 17.5.1-et.

És gyorsan kapcsold ki a PlayStore-ban a KODI auto update-et így: Itt csak a két kép a lényeg.

(#5528) szrobert válasza SunMount3r (#5527) üzenetére


szrobert
tag

Megnézem este, köszönöm!

(#5529) SunMount3r válasza szrobert (#5528) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Amúgy miért váltottál vissza 2.0.1-re?

(#5530) AlexRounon1


AlexRounon1
csendes tag

Sziasztok!

Himedia H8 Plus lejátszóm van. Media Center-ben hol találom az online felirat letöltést? Ha a menü gombot megnyomom, akkor ugyan feljön egy Subtitle Settings menü, de ott nincs letöltés.

Amúgy KODI-t használok, csak Wrapper-el össze van kapcsolva a Media Centerr-el és ezen a felületen nem találom a felirat letöltést.

Köszönöm.

(#5531) szrobert válasza SunMount3r (#5529) üzenetére


szrobert
tag

Az Imprex miatt..
2.0.1 alatt tökéletes, 2.0.6-on ugye villog..
És Imprex bekapcsolásával nekem sokkal szebbnek tűnik a kép,
Imprex nélkül egy fátyol van a képen, de ezt írt is itt valaki,
teljesen egyetértek vele...

(#5532) Joshi válasza szrobert (#5531) üzenetére


Joshi
titán

Én nem tudom nektek milyen tévétek van, vagy hogy a fenébe fátyolos a kép imprex nélkül és hogy a francba változik meg a Display Mode Standard értékei. Nekem imprex nélkül is és azzal is teljesen jó a kép és nem állítódik el semmilyen fényerő vagy akármi. :F

[ Szerkesztve ]

(#5533) captainnemo válasza Joshi (#5532) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Nincs zajszűrés az imprex alatt? Nekem úgy tűnik. Amúgy nem úgy változtatja meg az imprex a beállításokat átírja, és a képernyőn le tudod olvasni, hanem egyszerűen a háttérben csinálja. A vicces az nálad mintha fordítva lenne.

(#5534) SunMount3r válasza AlexRounon1 (#5530) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Nem is biztos, hogy van a H8 Player-ében ilyen funkció. A Futeko-n legalábbis semmi nyomát nem találtam.

Amúgy meg még a Pro lejátszók legfrissebb firmware-jében sem működik, úgyhogy nem vesztettél vele sokat.

Esetleg csináld azt amit itt is néhányan: Állítsd be a KODI-ban az auto felirat letöltés, ezután a videókat először mindig KODI-val kell indítani, miután leszedte hozzá a feliratot leállítod és következőnek már a gyári Player-el indítod el. Ha hálózatról játszod le, akkor a megosztott mappára írás engedélyt is be kell hozzá állítani.

(#5535) Joshi válasza captainnemo (#5533) üzenetére


Joshi
titán

Imprex alatt mindent kikapcsoltam, amit látsz az a alap imprex. Én úgy látom kicsit erőteljesebb a szín imprex bekapcsolásával, de semmi komoly. Nagyjából ugyan ezt az eredményt a Display Modnál is el lehet érni, vagy a tévé beállításával.

"Amúgy nem úgy változtatja meg az imprex a beállításokat átírja, és a képernyőn le tudod olvasni, hanem egyszerűen a háttérben csinálja."
Mit csinál a háttérben? Nekem semmit. :F :D

(#5536) captainnemo válasza Joshi (#5535) üzenetére


captainnemo
aktív tag

A fotó nem adja vissza szerintem.

(#5537) Joshi válasza captainnemo (#5536) üzenetére


Joshi
titán

Mit nem ad vissza? Élőben sincs szinte semmi különbség, vagyis annyi amit leírtam. Én a villogásra is értetlenül néztem, habár az tény hogy valamicske volt de nem számottevő. Komolyan nem értem miről beszéltek. Szerintem vegyetek normális tévét és nem lesz semmi gondotok. ;]

(#5538) szrobert válasza Joshi (#5532) üzenetére


szrobert
tag

Nekem egy Sony 50W755c van és hidd el én sem értem,
hogy miért, de ezt csinálja....

(#5539) Joshi válasza szrobert (#5538) üzenetére


Joshi
titán

Pedig az a tévé nem rossz, akkor ott valami beállítás probléma van, vagy sz@r a lejátszó.

(#5540) magicbox válasza kezo0 (#5523) üzenetére


magicbox
senior tag

Köszönöm!

iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

(#5541) kezo0


kezo0
addikt

Csatlakozva Joshihoz, én sem értem
– sem a villogás jelenségét (én soha nem tapasztaltam),
– sem azt, hogy lehet Imprex nélkül „fátyolos” a kép (nálam is max. csak annyit tesz a bekapcsolt Imprex, hogy kicsit mintha növelné a szaturációt, de ez csalóka „képjavítás”, mert hosszútávon enélkül természetesebb a kép).
A lényeg, hogy jó minőségű forrás esetén semmi szükség az Imprex bekapcsolására.

magicbox: nincs mit. :)

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#5542) captainnemo válasza kezo0 (#5541) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Én mindkettőt tapasztaltam, az egyiken tudtam javítani, de csak akkor ha a lejátszón állítgattam dolgokat. A villogás az egy konkrét hiba és nem tv beállításaitól függ. A firmwarek különböző mértékben szenvednek ettől, a 2.0.1 például nem produkálja, a 2.0.5 erősen, míg 2,0,6 szerintem lényegesen gyengébben.

(#5543) emre33 válasza kezo0 (#5541) üzenetére


emre33
addikt

Villogást én se tapasztaltam először.
Aztán rájöttem, észrevettem, hogy mit kell figyelmi.

4K anyagnál nem jelentkezik, itt Imprex nem is nagyon működik.

1080p anyagnál is filmtől függ.
Tronók harca első évadnál vettem észre először. És nagyon zavaró, jelenettől és háttérkép színétől függ.
Sötét háttérnél gyakoribb.

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#5544) magicbox válasza kezo0 (#5541) üzenetére


magicbox
senior tag

Nálam borzalmas a kép imprex nélkül, forrástól függetlenül. Homályos, fakó, fátyolos. Szerintem akiknek nagyon komoly tv-je van, esetleg ott nem ugrik ki ekkora különbség. Passz. Viszont vibrálást sohasem láttam én sem.

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

(#5545) kezo0


kezo0
addikt

Lehet, hogy mindenkinek ide kéne írnia a tévéje (vagy egyéb megjelenítője) típusát is, meg esetleg azt is, hogy milyen úton (értsd: közvetlenül vagy AVR-en keresztül) jut el a lejátszó jele a megjelenítőbe. Hátha így sikerülne valami rendszert találni benne, hogy kinél jelentkezik a villogás Imprex-szel és/vagy a fátyolos kép Imprex nélkül.

Nekem egy Panasonic TX-58AX800E tévém van, és a Q10 Pro jele egy Onkyo TX-RZ900-as AVR-en keresztül (passthrough módban, tehát elvileg érintetlenül) jut el a tévébe.
Ebben a felállásban még soha nem tapasztaltam, hogy Imprex nélkül fátyolos lenne a kép, sőt, többszöri kísérletezések után végül ki is kapcsoltam az Imprexet, mert nélküle természetesebbnek tartom a képet. (De bekapcsolva sem volt sokkal rosszabb, csak minimális színezést adott hozzá a képhez.)
Amíg pedig be volt kapcsolva az Imprex, soha nem tapasztaltam a sokak által említett villogást sem.
Mindezt úgy, hogy az összes létező fw-en keresztülmentem, amit eddig kiadtak – jelenleg a 2.0.5 van fent, tehát egyedül a 2.0.6 nem volt még a lejátszón.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#5546) Joshi válasza emre33 (#5543) üzenetére


Joshi
titán

Már nem emlékszem ki linkelt egy konkrét film releaset ami nála nagyon villogott, ugyan azt megnéztem és semmi villogást nem tapasztaltam 2.0.3-nál. Ha nagyon figyeltem akkor talán, erről készítettem is videót. Szóval érthetetlen számomra hogy vibrál és fakó a kép imprex alatt. Hogy most a lejátszó hibája vagy a tévéjé csak úgy lehetne biztosra állítani, hogy mindkét lejátszót mindkét rendszerbe ki kell próbálni. A 2.0.6 fw egész jónak tűnik.

(#5545) kezo0 nem lehet hogy csak a Q10 Pro tulajok szenvednek az imprex problémákkal? :F Neked és nekem is Q5 Pro van.

[ Szerkesztve ]

(#5547) kezo0 válasza Joshi (#5546) üzenetére


kezo0
addikt

Neeem, nekem Q10 Pro van. ;)

„...vibrál és fakó a kép imprex alatt” —> neeem, imprex alatt vibrál, de imprex nélkül fakó. :P

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#5548) Joshi válasza kezo0 (#5547) üzenetére


Joshi
titán

Pedig azt hittem megoldottam a kérdést. :DD ;]

ui.: jó tök mind1, nálunk mindenhogy jó imprex ide vagy oda. :D Remélem nem jön valaki hogy ha a kijelző ki van kapcsolva, akkor meg nagyon sötét a kép. ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5549) Azur76


Azur76
tag

A 2.0.5 és a 2.0.6 alatt is vibrál az Imprex, (Q10pro) lényegében használhatatlan ez a funkció.
Kikapcsolva semmiféle hibát nem produkál.
Az előző fw-k is teljesen jók voltak, de ebben sikerült ezt a elrontani.
A tv hibátlan (KS7500) mivel se ps4 pro-n se uhp-h1-ről nem produkál hasonló jelenséget.

(#5550) magicbox


magicbox
senior tag

Nekem Philips 4000-es sorozatú Full HD LED 119 cm-es (47"-es), 47PFH4109/88 tv-m van. Semmi erősítő nincs, direktbe van kötve, a tv-n minden mesterséges képjavítás ki van kapcsolva, annyi, hogy film üzemmód van beállítva alapból, illetve a gamma lett állítva, és a MPEG hibacsökkentés van bekapcsolva. Semelyik firmware alatt nem villogott. A régi wdtv-m alapból szebb képet adott, a himedia Q5 viszont csak imprex-el használható. Úgy gyönyörű, nélküle fakó, unalmas, semmilyen képe van.

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.