- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
Egyébként tényleg nem SB-re gondoltam. Nekem is volt Audigy2-es karim, de azt távolról sem nevezném high end cuccnak.)
Köszi a tanácsokat! -
dabadab
titán
Az InnoAX ugyan nem konkretan HIGH-END, viszont van rajta optikai meg koax SPDIF bemenet is, ami hasznos tud lenni (pl DAT transzfernel) - akar masodik kartyakent is, a 4500 forintos ara senkit sem fog foldhoz vagni
Az AudioTrak Prodigy inkabb hazimozis cucc, mint studioba valo, arra ott az Inca 88 - annak viszont nincs Linuxos drivere.
Egyebkent javaslom az Alsa oldalat a tamogatott hangkartyakrol (Bővebben: link) - ugyan nincs itt minden (mivel ok ugye elsosorban chipsetekhez irnak drivereket, nem konkret hangkartyakhoz), de azert eleg sok van, es vannak koztuk jo nevuek is, pl RME. -
WN31RD
addikt
A hangkártyák támogatottságának itt nézhetsz utána: Bővebben: link
Ajánlom figyelmedbe az M-Audio és a Terratec termékeit. -
DDL
őstag
Ezek mi a franctól lesznek HIGH-END-ek?
Üdv: DDL -
Sziasztok!
Légyszíves javasoljatok nekem egy olyan hangkártyát, ami min. 5.1-es, és zenéléshez is kiválló, ráadásul normálisan használható Linux alatt. Tehát van hozzá Linuxos driver és progi. Neten nem nagyon találtam erre vonatkozó informácót.
Köfi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OLED monitor topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest