Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
orkester
őstag
Múlt héten voltunk Erdélyben. Tusnádfürdőn volt a szállásunk és onnan mentünk minden nap kirándulni valahova. Nem volt sok időnk, mert szerdán este-éjjel mentünk és vasárnap reggel indultunk vissza. Nekem nagyon tetszett, kivéve az utak...azok sok helyen borzalmasak. Szívesen visszamegyek majd máskor is. Az egyik kedvenceim a tehenek voltak, akik reggel elhagyták az udvart mikor világosodott, majd este jól lakottan maguktól hazatértek.
Senki nem hajtotta, ösztönözte őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy töltsön el ott pár napot. Az emberek is kedvesek.
A sörök egy részét megkóstoltam. A képről hiányzik a legfinomabb CIUC (meg a Tuborg Strong 7,2% is), azt csak csapoltat ittam, de egyik sem volt olyan finom(a nagy 3L-eset még nem bontottam fel, de nem számítok csodára).
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Asus Maximus IX Apex (Z270)
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Senki nem hajtotta, ösztönözte őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy töltsön el ott pár napot. Az emberek is kedvesek.