- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Hali Gali!
Kis segítség kéne a Win.M.M. el kapcsolatban...
Az lenne a gondom, hogy mikor Importálok 1 videót (.avi) akkor ugyebár beteszi oda középre és onnan letudom játszani, megtudom tekinteni, de ahogy lehúzom a kiválasztott videót az ''Idősorra'' és beteszek még alá valami zenét meg stb... de ahogy lehúzom oda, onnantól nem tudom lejátszani!
Szóval pl megszerkesztem a videót (vágom,felirat,zene...) és szeretném megnézni hogy hol is tartok hogy is alakúl, de semmi, nem játsza le csak a zenét, fekete kép és semmi!
Ehez kérnék segítséget! (full kezdő vagyok, szeretnék ezt azt szerkeszteni és már bele is jöttem mert végülis ha elmentem akkor fasza minden, de azért nem mentem el minden pillanatban)
HELP
Előre is thx a segítséget....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest