- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Természetesen nem vonom kétségbe alaplapos tapasztalataidat, magam is megerősítem (szintén tapasztalat), hogy Asus lapnak hőmérséklet kérdésében csak végszükség esetén szabad hinni, én egyszerűen a +25 fokot nem tartottam reális értéknek, figyelembe véve a coolert, a procit és a környezeti sajátosságokat, ezt pedig az én tapasztalataim támasztják alá. :)
Ja, és hogy nyitott ház esetén is sokkal magasabb a belső hőmérséklet? Pont a hét elején végeztem egy rakás coolertesztet, le volt véve az oldallap, volt bent egy Gef4Ti, volt egy melegedő Barracuda, a chipset is tüzelt, mint az állat, tehát hidd el, volt a CPU körül melegedő alkatrész, de a házon belül a szobahőmérséklethez képest durván +5 fok volt. Tehát ha le van véve az oldallap, akkor - ha nem is egyenlő - de eléggé megközelíti a gépház hőmérséklete a szobahőt.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Milyen autót vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Home server / házi szerver építése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Cyberpunk 2077
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest