Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Idő limites minigame az módosítás volt és nem hiba az azért más (én se szerettem nem arról van szó, de az nem hiba volt).
De néha igen vannak súlyos hibák pl legutóbb mikor kijött a patch egyből jöttek újabb javítások, mert hibás volt (pont fenn voltam, magyarul játszok és nagy meglepetésemre számos angol szót találtam a leírásokban).
Ez van, de a bétához képest kánaán ahol 2 óránként memória elfogyás miatt számolni kellett a leállással (de legalább mindig pontos volt, így lehetett rá számítani)
vagy mikor saját karidat se láttad vagy csak mondjuk a fegyvere volt a levegőben
vagy megállt a boss monszta és nem csinált semmit (csak állt) én meg nagy kegyesen megöltem
vagy a sorozatos beragadások a /stuck parancs fénykorát élte.
Na ezekhez képest előrelépés a mostani verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Vezetékes FEJhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest