Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem az a réteg, aki birkaként elfogad/tűr mindent, nagyobb gáz és valószínűleg minden negatívumhoz masszívan hozzájárult, ami ma pl. az AAA játékokat fertőzi, szóval nézőpont kérdése. De ez elmondható minden más területen is, nem csak a játékiparral kapcsolatban.
A fejlesztőket persze sajnálom a történetben.
És tudom, van az a réteg, aki minden miatt panaszkodik, de aki erre azt gondolja, hogy "műhiszti", annak érdemes szerintem egy kicsit mélyebben elgondolkozni rajta, mert az sem jó megoldás, hogy felül valaki az utóbbi időben erőteljesen futó "gonosz gémerek mindenen szenvednek" vállalati propagandának.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- HP Omen GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- Xiaomi Redmi note 15 Pro Plus gyári független bontatlan 2 év jótállás
- Samsung A56 gyári független 6/128GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Sony Ps5 konzol slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest