Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shomci
tag
en igy tennek:
fontos adatok mentese:
csaladi kepek, egyeb munkaugyi dolgok stb (ezzel szopsz a legnagyobbat ha elvesznek, sajat tapasztalat
)
nem tul fontos dolgok - ahogy gondolod, en ilyenkor szoktam nagytakaritanierdemes egy lemezellenorzest es egy defragot, chkdsk-t lefuttatni
aztan johet a hdd regenerator, ami a te esetedben mivel 1 tb, lehet, hogy 1 hetig is el fog tartani. (nalam 100 gb volt 20 ora kornyeke)
ez egy dos-os progi, es kepes (nehany logikai) hibat kijavitani a merevlemezen.
nekem 1846 bol kijavitott 1840 et. a maradek fizikai serult volt.ha az meg van, es szerencsed van, akkor a kondicio megint vissza all a normalis szintre.
egyebkent ha nem akarsz szenvedni, akkor garba probald meg visszavinni.
de az elso az adatmentes, mert lehet, hogy holnap mar nem kapcsol be a winyod.ja es a smartot (hdsentinel) erdemes hetente figyelni, es ha kezd csokkenni a performance, akkor menteni..
de kerd ki masok velemenyet is!
-
Shomci
tag
-
Shomci
tag
hello!
olyan kerdesem volna, hogy:
adott egy lockolt noti winyo aminek nem tudom a jelszavat.
ha kiveszem es ez utan beteszek egy masik (nem lockolt) winyot, akkor azt a gep unlockoltnak fogja eszlelni, vagy netan kedveskedik nekem azt is lezarni?fontos volna, hogy biztosan tudjam, mert eladnam a lockoltat, es vennek helyette unlockoltat meg a heten...
thx,
Shomci -
Shomci
tag
ja es meg1 kerdes:
ha ezutan a lockolt winyo utan beteszek egy masik (nem lockolt) winyot, akkor azt a gep unlockoltnak fogja eszlelni, vagy netan kedveskedik nekem azt is lezarni? -
Shomci
tag
en is koszonom a segitseget mindenkinek.. meg probalkozom, de ha van meg valakinek 5lete, ne tartsa magaban...
[link] -
Shomci
tag
válasz
Kernel
üzenetére
bekapcsolas utan fekete kepernyo, es kek ablak ezzel a felirattal:
Security Master HDD User Password: ????
biosban HDD password: set
tobbi pedig clear tehat nincs beallitva (boot pas user pass stb)elvileg killdisk is van ezen a hirens boot cuccon..
erdemes nekifutni?meg leszedtem egy ilyen progit (windozos):
hdd unlock
ezt is hanyagoljam inkabb?
-
Shomci
tag
válasz
04ahgy
üzenetére
hy, hat akkor ez tunt a legjobb megoldasnak...
ez a hdd erase ez nem inditja el ujbol a formatot, mert kiirja h security count expired. restartoljam a gepet, hatha akkor majd elindul.
ugyan ezt dobja arra, ha unlockolni szeretnem a winyot.remelem azert nem kell a kukaba dobnom..
idriveot sehol se fogadja el
-
Shomci
tag
sziasztok.
adott egy acer noti, benne egy PATA hts541010g9at00 winyo.
szegenykem bad sectoros lett, igy elhataroztam, hogy low formattolom, hatha jobban lesz töle.hiren's boot cd 9,6 tal a HDD Erase 4.0 nevu progival kezdtem a probalkozast.
aszondta, valami security jelszo kell neki, es felajanlotta, hogy legyen az az "idrive" .
mondom nekem jo, es elinditottam a formazast.
mondanom se kell h nem sikerult neki, valami errorral kilepett fel nap utan.
azota jelszot ker a HDD, es se irni se olvasni nem tudom semmilyen mas progival.
BIOSba be tudok lepni de a HDD jelszot nem tudom, semmit nem fogad el.ugy tudom ez a jelszo a winyonak a firmwarejeben tarolodik, hogyan lehetne kiiktatni?
jo volna ha tudnam hasznalni.. emiatt nem szeretnek uj winyot venni
akinek van valami ötlete, ne tartsa magaban!

thx,
Shomci -
Shomci
tag
dupla lett
-
Shomci
tag
sziasztok.
ma vettem egy hitachi sata2 16 cache 500 gb winyot, (samut nem akartam rossz tapasztalat, seagate nem volt, wd dragabb sokkal, hitachirol jokat hallottam)szoval beszereltem, es valami irto magas frekvencian olyan 14000 hz kornyeken sipol.
hol erosebben hol gyengebben, de aza helyzet h marhara zavar, söt idegbajt kapok tole..mit lehet tenni ez ugyben?
visszavigyem?
esetleg valami progi?elore is koszi
Shomciez a 10000hz, kepzelj ennel magasabbat, eppen hallhatoan...:@
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)