Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz1978
tag
-
karesz1978
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Sajna nincs sentinelem, más ingyenes program?
-
karesz1978
tag
válasz
karesz1978
üzenetére
UP
Heló!
Van egy külső vinyóm ami nem kapcsol ki-be, hanem a win7 alatt másolás közben megszakad, újraindul (látja-nemlátja) és amikor visszajön a win7 formázni akarja, de egyébként lát rajta mindent.
Ha erre az usb-re másik külső vinyót teszek semmi baja.
Mi lehet ez?
THX -
karesz1978
tag
Heló!
Van egy külső vinyóm ami nem kapcsol ki-be, hanem a win7 alatt másolás közben megszakad, újraindul (látja-nemlátja) és amikor visszajön a win7 formázni akarja, de egyébként lát rajta mindent.
Ha erre az usb-re másik külső vinyót teszek semmi baja.Mi lehet ez?
THX
-
karesz1978
tag
válasz
karesz1978
üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy Samsung 2TB 3,5" G3 Station USB (3 év gar.)
Mikor rádugtam XPre felismerte, egyből formáztam, minden ok. Elkezdtem rá másolni, minden rendben volt. Másnap kapcsolom be a gépet, nem látja sehol. Se eszközkezelőben, se hardver hozzásadása stb.
Próbáltam átdugni másik usb portra, kihuzni vissszadugni konnektorból stb. semmi.
Mi lehet, miért nem megy? Ha bedugom az usb a vinyó hallhatóan bekapcsol, felpörög aztán semmi! Átdugom laptopomra ott tökéletesen működik. Azstali gépen nincs usb 3 lehet ez a baj?
Ötletek?
Köszönettel: Karesz -
karesz1978
tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung 2TB 3,5" G3 Station USB (3 év gar.)
Mikor rádugtam XPre felismerte, egyből formáztam, minden ok. Elkezdtem rá másolni, minden rendben volt. Másnap kapcsolom be a gépet, nem látja sehol. Se eszközkezelőben, se hardver hozzásadása stb.
Próbáltam átdugni másik usb portra, kihuzni vissszadugni konnektorból stb. semmi.
Mi lehet, miért nem megy? Ha bedugom az usb a vinyó hallhatóan bekapcsol, felpörög aztán semmi! Átdugom laptopomra ott tökéletesen működik. Azstali gépen nincs usb 3 lehet ez a baj?
Ötletek?Köszönettel: Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi