- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
palgabo
csendes tag
válasz
djculture #29391 üzenetére
ja, nem tudom, hogy kapcsolódik-e a dologhoz, de eszembe jutott, hogy amióta ez a gépem van azóta nem működik a sleep-ből való ébresztés. Elalszik a win, de felébreszteni már nem lehet. Ez újkora óta így van, gondoltam valami driver, de nem igazán foglalkoztatott a dolog. Most is csak azért írom le, mert hátha kapcsolódik az aktuális problémához.
-
palgabo
csendes tag
válasz
djculture #29389 üzenetére
Ajaj!
Az alaplap P8P67-M és kb. pont egy éves.
Sajna csak IDE vinyóm van pluszban és elég macerás lenne tesztelni is, hiszen van olyan, hogy napokig tök jól működik aztán meg egyáltalán nem. Teljesen kiszámíthatatlan. Nincs valami teszt program alaplapra ami "mindent lát"? Ez a HD sentinel csalhatatlan? Nem lehet, hogy valamilyen érintkező vagy ilyesmi kontaktos (kábelek okésak)? Csak mert a többi vinyóval nincs gond.
Kezdek izgulni, mert ha kiesik a munkaeszközöm akkor nagy sz..ban vagyok! -
palgabo
csendes tag
-
palgabo
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném egy problémában.
Adott egy WDC WD6401AALS-00L3B2 vinnyó.Ketté van particionálva és a kisebbik feléről megy a rendszer.
Az utóbbi időben igen sűrűn előfordul, hogy nem indul el a win7. Egy idejig elidőzik a fekete képernyőn majd kiírja, hogy hiányzó bootmrg. Ilyenkor a biosban sem látszik a HDD. Néhány idegoszeomlás és jópár újraindulás után aztán csak előbújik a win és akkor meg megy rendesen.A sentinel nem ír ki semmi hibát, bár a részletes öntesztet nem futatja le, megszakad (gondolom, mert rendszer partició). A kábeleket, slotot megpróbáltam kicserélni, de nem változott a helyzet.
Sajnos ezen dolgozom nap mint nap uh. nagyon fontos, hogy jól működjön ill. nem dőlhet ki pár óránál hosszabb időre!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- gerner1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest